Czy Twoje USG tez trwalo 5 minut? Bo dokladnie 5:20 mam nagrane i tyle trwało. Niby wszystko sprawdził ale jak dziewczyny pisały o 40 minutach to sie załamałam. Ja bylam na nfz. Zmierzył dzidzie, przepływy i to w szyi takie no, nazwa mi uciekła :/ i to w sumie tyle, no i ze raczej dziewczynka bo nic miedzy nogami nie dynda
Tak, u mnie też krótko wszystko trwało może ciut dłużej niż 5 min bo miał problem żeby cokolwiek zobaczyć bo mam sporo tłuszczyku i blizne po cc, zdziwiłam sie bo myslalm ze zrobi mi dopochwowo skoro bobo było mało widoczne. Z reguły te pierwsze sa krótsze na drugich po kolei sprawdza się wszystkie narządy i przepływy w nich. U mnie nawet nie próbował sprawdzac płci w sumie się nie dziwie bo ciąża b. młoda 11+4 Prywatnie zapisał mnie w poprzedniej ciąży na 13+0 i powiedział wtedy płeć na 80%. W ogóle przyszedł spóźniony, czekałyśmy już w 4 pod gabinetem i widziałam że próbuje nadgonić, ja go pamiętam jako uśmiechniętego, spokojnego, cierpliwie odpowiadał na wszystkie pytania. Teraz był jakiś taki poważny ale dalej miły Którego byłaś na prenatalnych? ja miałam 10.06Czy Twoje USG tez trwalo 5 minut? Bo dokladnie 5:20 mam nagrane i tyle trwało. Niby wszystko sprawdził ale jak dziewczyny pisały o 40 minutach to sie załamałam. Ja bylam na nfz. Zmierzył dzidzie, przepływy i to w szyi takie no, nazwa mi uciekła :/ i to w sumie tyle, no i ze raczej dziewczynka bo nic miedzy nogami nie dynda