Asia Kasia
Fanka BB :)
Dobra dziewczyny za momencik Was nadrobię zakupy zrobione chata posprzątana obiad się robi sałatka zrobiona a teraz idę pod prysznic zrobię sobie coś do picia i będę Was nadrabiać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będzie dobrze! Trzymamy kciukiHejka, ja dziś na 14 mam usg, ponieważ 3 tyg temu Pani stwierdziła przepuklinę pępkowa. Mówiła że to jest normalne i do 13 tyg powinna się wchłonąć.. dlatego jadę to sprawdzić. Jutro prenatalne w Bydgoszczy. Stres już jest. Nie mogę się doczekać dzisiejszej wizyty kiedy dowiem się że wszystko jest ok.
Mam taką nadziejęBędzie dobrze. Wszystkie wątpliwości przejdą jak tylko usłyszysz bicie serduszka
Dziewczyny a macie linea negra?
Widze że na Ali też są. Tylko droższe czy tańsze@niemandin zgodnie z obietnicą załączam fotki ciuszków z patpat.
Faktycznie na metkach widnieją chińskie znaki. Jak na razie mogę powiedzieć jedno - 100% bawełna, miłe w dotyku, zobaczymy jak się będzie nosić.
Miniboss i niebieskie paputki zamówiłam w prezencie dla mojej koleżanki, która miesiąc temu urodziła synka. Będzie pierwszą testującą Zobacz załącznik 1134589Zobacz załącznik 1134590Zobacz załącznik 1134591Zobacz załącznik 1134592Zobacz załącznik 1134595
Do tego zamówiłam jeszcze komplet 5 kolorowych, maleńkich ręczniczków (wydaje mi się, że są tetrowe).
Edit: i kupiłam większe na 3-6 miesięcy (66) bo tych mniejszych to powinnam mieć na pęczki a dwa, że zakładam że dzidzia będzie rosnąć z racji obciążenia wysokim wzrostem przez rodziców (stary ma 196, ja 178 więc maleństwo raczej też będzie wyższe).
Ja mam taką bardzo delikatnąDziewczyny a macie linea negra?
Minie jeszcze , ja jeszcze tydzien temu miałam żeOcho....Przychodzi popołudnie i się zaczynają mdlosci
Jaskółcze zieleDziewczyny, co na kurzajkę?
Ja na razie nie mam i mam nadzieje, ze się nie pojawi dzięki temu, ze jestem mega bladaJa mam taką bardzo delikatną