reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Hejka, ja dziś na 14 mam usg, ponieważ 3 tyg temu Pani stwierdziła przepuklinę pępkowa. Mówiła że to jest normalne i do 13 tyg powinna się wchłonąć.. dlatego jadę to sprawdzić. Jutro prenatalne w Bydgoszczy. Stres już jest. Nie mogę się doczekać dzisiejszej wizyty kiedy dowiem się że wszystko jest ok.

Hejka, ja dziś na 14 mam usg, ponieważ 3 tyg temu Pani stwierdziła przepuklinę pępkowa. Mówiła że to jest normalne i do 13 tyg powinna się wchłonąć.. dlatego jadę to sprawdzić. Jutro prenatalne w Bydgoszczy. Stres już jest. Nie mogę się doczekać dzisiejszej wizyty kiedy dowiem się że wszystko jest ok.
Będzie dobrze! Trzymamy kciuki 👍🏻

@niemandin zgodnie z obietnicą załączam fotki ciuszków z patpat.
Faktycznie na metkach widnieją chińskie znaki. Jak na razie mogę powiedzieć jedno - 100% bawełna, miłe w dotyku, zobaczymy jak się będzie nosić.

Miniboss i niebieskie paputki zamówiłam w prezencie dla mojej koleżanki, która miesiąc temu urodziła synka. Będzie pierwszą testującą 😉Zobacz załącznik 1134589Zobacz załącznik 1134590Zobacz załącznik 1134591Zobacz załącznik 1134592Zobacz załącznik 1134595

Do tego zamówiłam jeszcze komplet 5 kolorowych, maleńkich ręczniczków (wydaje mi się, że są tetrowe).

Edit: i kupiłam większe na 3-6 miesięcy (66) bo tych mniejszych to powinnam mieć na pęczki a dwa, że zakładam że dzidzia będzie rosnąć z racji obciążenia wysokim wzrostem przez rodziców (stary ma 196, ja 178 więc maleństwo raczej też będzie wyższe).
Widze że na Ali też są. Tylko droższe czy tańsze 🤔

Załączniki

• Screenshot_20200617_103259_com.alibaba.aliexpresshd.jpg
    Screenshot_20200617_103259_com.alibaba.aliexpresshd.jpg
    349,8 KB · Wyświetleń: 47
  • Screenshot_20200617_103241_com.alibaba.aliexpresshd.jpg
    Screenshot_20200617_103241_com.alibaba.aliexpresshd.jpg
    279,5 KB · Wyświetleń: 50
Dzień dobry. Umordowana wczorajszym dniem dzisiaj spałam do 10, z przerwami na hałasy chłopaków i sąsiadów.
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące dzisiaj.
@bejbi002 gratuluję dobrych wyników testu Panorama :) swoją drogą pierwszy raz słyszę ta nazwę.
@Asia Kasia wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu :)
Mąż dzisiaj w pracy cały dzień... Obym dała radę z chłopcami, chociaż są już bardzo samodzielni więc to raczej oni będą się mną zajmować ;)

reklama
Do góry