reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

No ja z Blanes mam duzo wspomnien, wlasnie jak chodzi o nocne zycie 😜 Jakies 11-12 lat temu jezdzilam tam na caly okres wakacji i pracowalam w dyskotekach na ulotkach, wiec tylko imprezy i plaza na okraglo 😉 Pozniej niestety Blanes przeszlo troche kryzys i sporo fajnych miejsc sie zamknelo. Ale nadal lubie tam jezdzic.

Ja kupilam teraz farbe Syoss, nigdy jej nie probowalam, zobaczymy co wyjdzie. Na szczescie ja tylko odrosty farbuje.
Ja z syoss nie byłam zadowolona jakis taki kolor byl bez wyrazu, bardzo intensywny kolor wody lecial z włosów dlugo dlugo po farbowaniu, w sumie to pomarańczowa woda leciała od farbowania do farbowania, przy garnier tez ale jakby z mycia na mycie woda jasniejsza a tam cały czas ostra marchewka, zdecydowanie podszedł mi bardziej garnier :)

reklama
Hej laski :) ale miałam poranek, dowiedziałam się że 1 lipca mam obronę magistra taki złapał mnie stres że masakra☹ a co najgorsze jeszcze nawet się nie uczyłam żadnego pytanie z puli na egzamin 😢 muszę się wziąść ostro do nauki.
Dzisiaj dodatkowa wizyta mam nadzieję że mój bombek pokaże kim jest bo nie mogę się doczekać 😍

Czy Twoje USG tez trwalo 5 minut? Bo dokladnie 5:20 mam nagrane i tyle trwało. Niby wszystko sprawdził ale jak dziewczyny pisały o 40 minutach to sie załamałam. Ja bylam na nfz. Zmierzył dzidzie, przepływy i to w szyi takie no, nazwa mi uciekła :/ i to w sumie tyle, no i ze raczej dziewczynka bo nic miedzy nogami nie dynda :D

reklama
Będziesz szła do niego też na drugie prenatalne? Ja mu bardzo ufam, moja mama była u niego na prenatalnych i pobierał jej amniopunkcję. Ja w pierwszej ciąży byłam raz prywatnie a na drugie on sam dał mi skierowanie na merkury na NFZ :)
Tak ide moja gin polecała tam, tylko ja dostalam na nfz ale od mojej doktorki i sama nie wiem bo wszystkie 4 bylysmy w gabinecie po 20 min, z czego 5 min to usg. Na opisie mam ze widzial żołądek i wgl a nie mowil nic takiego.

Do góry