Nocusia89:)
Fanka BB :)
Dziękuję dziewczyny jestem już teraz mega spokojna i tak byle do następnej wizyty
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ekstra A który tydzień kochana ?Dziewczyny ja już po wizycie bobo pięknie rośnie ma już 10,1cm i waży 150g i jak to lekarz powiedział ewidentnie widać pipi wiec będzie dziewczynka
Chyba że włosyJa miałam dokładnie w 13+0, także mam nadzieję że mojej córci też nic nie wyrosło
16 tcEkstra ❤A który tydzień kochana ?
Ooo to tak ja jak w czwartek wpadam w 17 i mam właśnie wizytę u gina wiec modlę sie aby usg mi zrobił i powiedział płeć Na prenatalnych była dziewczynka wiec również licze16 tc
To mamy identycznie ciąże bo ja też w czwartek zaczynam 17 tc. Na pewno Ci powie bo już szkrab spory i wszystko ładnie widacOoo to tak ja jak w czwartek wpadam w 17 i mam właśnie wizytę u gina wiec modlę sie aby usg mi zrobił i powiedział płeć Na prenatalnych była dziewczynka wiec również licze
10km w ciazy to i tak sporo,ja robiłam 6km hihi105 km Wow! Niezły wyczyn!
W zeszłym roku systematycznie robiliśmy trasy po 50-60km i bardzo mi tego zaczęło brakować, szczególnie przy tej pogodzie.
Zrobiliśmy 10km bo po pierwsze Młody był z nami a to jego pierwszy tego typu wypad, a po drugie tez nie byłam pewna jak będę się czuć na rowerze i potem.
Jest idealnie, oczywiście tyłek boli od siodełka ale to norma przy pierwszym wypadzie
Dziękuję cały czas miałam takie przeczucie i dzisiaj się potwierdziłoGratuluję chłopaczka
To mamy identycznie ciąże bo ja też w czwartek zaczynam 17 tc. Na pewno Ci powie bo już szkrab spory i wszystko ładnie widac
Ooo to tak ja jak w czwartek wpadam w 17 i mam właśnie wizytę u gina wiec modlę sie aby usg mi zrobił i powiedział płeć Na prenatalnych była dziewczynka wiec również licze
To jestem trzecia do kompletu, też w czwartek zaczynam 17 tydzieńTo mamy identycznie ciąże bo ja też w czwartek zaczynam 17 tc. Na pewno Ci powie bo już szkrab spory i wszystko ładnie widac