Patrycjaaa97
Fanka BB :)
Dziękuję mówił że dziewczynka i się potwierdziło
O to super, mam nadzieję że u mnie też tak będzie a w którym tygodniu dokładnie miałaś prenatalne?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję mówił że dziewczynka i się potwierdziło
Super! GratulacjeDziewczyny ja już po wizycie bobo pięknie rośnie ma już 10,1cm i waży 150g i jak to lekarz powiedział ewidentnie widać pipi wiec będzie dziewczynka
Ja znowu chciałam chłopca a tu dziewczynka ale mój mąż mówi ze on się bardzo cieszy że to dziewczynkaSuper, gratuluję. U nas na prenatalnych widać było że chłopczyk ale ja nadal mam nadzieję, że będzie dziewczynka
Ja też po pamiętam, że miałyśmy razem wizytę dzisiaj moje ma 11 cm i 131g a u mnie chłopak
Super! GratulacjeJa też po pamiętam, że miałyśmy razem wizytę dzisiaj moje ma 11 cm i 131g a u mnie chłopak
Gratuluję Udanej wizyty na szczęście już jesteśmy po stresie i teraz możemy się tylko cieszyćJa też po pamiętam, że miałyśmy razem wizytę dzisiaj moje ma 11 cm i 131g a u mnie chłopak
Prenatalne miałam w 12 tygodniuO to super, mam nadzieję że u mnie też tak będzie a w którym tygodniu dokładnie miałaś prenatalne?
Dokładnie kamień z sercaGratuluję Udanej wizyty na szczęście już jesteśmy po stresie i teraz możemy się tylko cieszyć
GratulujęDziewczyny ja już po wizycie bobo pięknie rośnie ma już 10,1cm i waży 150g i jak to lekarz powiedział ewidentnie widać pipi wiec będzie dziewczynka
O to super ze spadło ja wlasnie nie dostałam jeszcze wyników wiec pewnie będę już jutro :/Czy ja dobrze widzę? Trzecia Martini?
@martini6 jak wyniki?
Mi tsh dalej spadło, mam teraz 0,686
Na szczęście t4 tez spadło bo już się zbliżało do górnej granicy normy także pewnie przejdę na 50 stałe i znów za 4 tyg kontrola. Ale akurat teleporade z moim endokrynologiem mam dopiero na poniedziałek. Mogłabym przyspieszać ale jak takie ładne wyniki to poczekam spokojnie
@Tygielek Chiny piękne my zaliczyliśmy 2 lata temu, w pełni wykorzystaliśmy te 30 dni wizy. Ale co się odwlecze to nie uciecze, pojedziecie z bąbelem jak trochę podrośnie
Ja próbuje się ogarnąć. Dziś wieczorem idziemy do beach baru i stawiam chyba na bardzo plażowy look, przede wszystkim jeśli chodzi o fryzurę nie mam siły się robić na bóstwo, no nie mam siły.