Nocusia89:)
Fanka BB :)
Jak to mój lekarz powiedział najgorszy okres już za nami i teraz mam się nie stresować tylko cieszyć ciążąDokładnie kamień z serca
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak to mój lekarz powiedział najgorszy okres już za nami i teraz mam się nie stresować tylko cieszyć ciążąDokładnie kamień z serca
Prenatalne miałam w 12 tygodniu
Chyba kazdy przez ta korone zmienia plany
.. :/
My tez mielismy plany na wiosne usa i dupa..
Ja tez jestem takiego samego zdania na pewno będziemy jeździć z dzieckiem
Tylko troche będziemy musieli zmienic standard podróży bo latalismy z plecakami, wypożyczaliśmy motorek albo skuter i tak zwiedzalismy wyspy wszystko na wlasna rękę bez biur i wgl
U Ciebie widzę dziewczynkę po wyrostku ( ale 100%nie dam)Bice serca dzidzi 159 jaka plec dziewczyny
Nie ma co sie sugerować, u mnie na prenatalnych bylo 165 i chlopak, a w "teorii" powinna być dziewczynka
Sądzę że u ciebie też już zostanie dziewczynkaJa miałam dokładnie w 13+0, także mam nadzieję że mojej córci też nic nie wyrosło
Super, gratuluję a na prenatalnych mówili jaka płeć, bo nie kojarzę?
GratulacjeDziękuję mówił że dziewczynka i się potwierdziło
Sądzę że u ciebie też już zostanie dziewczynka
Gratuluję chłopaczkaJa też po pamiętam, że miałyśmy razem wizytę dzisiaj moje ma 11 cm i 131g a u mnie chłopak