reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Ja byłam 3 razy na rowerze🙄niby ginekolog mi powiedziala że śmiało mogę ,ale ja się jakoś boje🙃muszę przełamywac te obawy bo to nic z tego Joe będzie😊.10km to ladnie zrobiłaś☺☺☺😶.Ja pamiętam przed ciąża,zrobiliśmy 105 km w jeden dzien,pojechaliśmy do Kazimierza,wynajelismy pokój na noc i z rana powrót do domciu 105 km;to były czasy....
105 km Wow! Niezły wyczyn! 👍
W zeszłym roku systematycznie robiliśmy trasy po 50-60km i bardzo mi tego zaczęło brakować, szczególnie przy tej pogodzie.
Zrobiliśmy 10km bo po pierwsze Młody był z nami a to jego pierwszy tego typu wypad, a po drugie tez nie byłam pewna jak będę się czuć na rowerze i potem.
Jest idealnie, oczywiście tyłek boli od siodełka ale to norma przy pierwszym wypadzie 😂

Niemogłam właśnie przypomnieć sobie jaki lek brałam przy nadciśnieniu i to był dopegyt
Właśnie takie ciśnienie mam nawet jak leżę w łóżku 🤦‍♀️
No to ja też się przywitam ☺ ☺bo ja tez ze Śląska ....Radlin się kłania.... haha...gdzie to jest???? a niedaleko Rybnika 😁😁😁
A witam witam ja z okolic Katowic 😁
Oj wiem co mówisz dwoje aniołków trzeci 2.5latek chodzące tornado naszczęście teraz śpi bo jest tylko połż, nieruszaj, zostaw a i tak robi po swojemu i się śmieje ręce opadają
Łącze sie w bólu 😅 moja taka nie była od 4 miesięcy coś się jej poprzestawiało 😂

Czy jedyna nie jade na zadne wakacje w tym roku? 😂😂😂 nie mamy auta niestety...planujemy kupno w przyszlym roku dopiero bo narazie nie potrzebujemy no a jedmak gdziekolwiek sie wybrac za wieden to auto potrzebne jednak...chcielibysmy gdzies za miasto pojechac ale totalnie nie wiem co ciekaweto tu jest tak zeby pociagiem mozna bylo pojechac

Mnie wczoraj brat przywiózł od wujka koszyczek czereśni i truskawek, i właśnie się zajadam z kefirkiem 🤤 Ale mam ochotę na coś konkret dzisiaj, kebab mi chodzi po głowie 🙈

Dziewczyny które mają dzieci - używałyście smoczków Bibs? Dostaliśmy bon do dzieciowego sklepu, muszę go dzisiaj wykorzystać i wybrałam już kocyk, ale muszę coś dobrać i zastanawiam się nad tymi smoczkami 🤔
Moja córka używa BIBSow nadal i nie może się rozstać. Ja bardzo polecam, super uspokajały i łatwo je utrzymać w czystości.

Czy jedyna nie jade na zadne wakacje w tym roku? 😂😂😂 nie mamy auta niestety...planujemy kupno w przyszlym roku dopiero bo narazie nie potrzebujemy no a jedmak gdziekolwiek sie wybrac za wieden to auto potrzebne jednak...chcielibysmy gdzies za miasto pojechac ale totalnie nie wiem co ciekaweto tu jest tak zeby pociagiem mozna bylo pojechac
Ja na pewno nie jadę 😂 no chyba że na Podkarpacie na wieś do teściów

Ale robilas tam cos czy jak weszłaś to juz było? Zgłaszałaś sama czy to wszystko pracodawca robił? :)

Kurde ja nic nie mam takiego :/ pue mam juz dawno i widze tam tylko moje l4 wszystkie
Znaczy się ten profil na ZUS zakladala mi pani w zusie. I tam jak wchodzisz w zakładkę świadczeniobiorca u góry to potem klikasz po lewej zasiłki. Tam się pojawiają wtedy twoje zwolnienia i klikasz na taki mały plusik przy każdym zwolnieniu i wtedy otwiera się dodatkowa karta za jaki jest okres ile i kiedy płacą

Ah wakacje, fajne plany miałyście dziewczyny :) ja zwykle wykupywalam first minute do ciepłych krajów w listopadzie z terminem wakacji lipiec-sierpień, a w zeszłym listopadzie jakoś intuicji się posłuchałam i zrezygnowałam, stwierdziłam że zapoluje na last minute tym razem albo pojedziemy autem po Polsce (jak chłopcy usłyszeli druga opcje to się popłakali że oni chcą samolotem! 🙈 rozpuściłam ich haha 😁 ) no a się skończyło koronawirusem a teraz niespodzianką w brzuchu 🤷😂 kobieca intuicja ;)

reklama
Do góry