EvilDesiree
Fanka BB :)
Gratki [emoji3590] witamy wśród nas [emoji4]Witam dziewczyny, ja obecnie 14 tydz i druga ciąża. Termin 15 grudzien. Pozdrawiam [emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratki [emoji3590] witamy wśród nas [emoji4]Witam dziewczyny, ja obecnie 14 tydz i druga ciąża. Termin 15 grudzien. Pozdrawiam [emoji6]
105 km Wow! Niezły wyczyn!Ja byłam 3 razy na rowerzeniby ginekolog mi powiedziala że śmiało mogę ,ale ja się jakoś bojemuszę przełamywac te obawy bo to nic z tego Joe będzie.10km to ladnie zrobiłaś☺☺☺.Ja pamiętam przed ciąża,zrobiliśmy 105 km w jeden dzien,pojechaliśmy do Kazimierza,wynajelismy pokój na noc i z rana powrót do domciu 105 km;to były czasy....
My też w lipcu na 10 dni nad morze ale jeszcze nie wiem gdzie, pierwszy raz w życiu będziemy szukać noclegu na ostatnią chwilę.My w Lipcu jedziemy nad morze, ale będziemy robili wycieczki, do Ustki, Międzyzdroje itp:-)
Właśnie takie ciśnienie mam nawet jak leżę w łóżkuNiemogłam właśnie przypomnieć sobie jaki lek brałam przy nadciśnieniu i to był dopegyt
A witam witam ja z okolic KatowicNo to ja też się przywitam ☺ ☺bo ja tez ze Śląska ....Radlin się kłania.... haha...gdzie to jest???? a niedaleko Rybnika
Łącze sie w bólu moja taka nie była od 4 miesięcy coś się jej poprzestawiałoOj wiem co mówisz dwoje aniołków trzeci 2.5latek chodzące tornado naszczęście teraz śpi bo jest tylko połż, nieruszaj, zostaw a i tak robi po swojemu i się śmieje ręce opadają
Moja córka używa BIBSow nadal i nie może się rozstać. Ja bardzo polecam, super uspokajały i łatwo je utrzymać w czystości.Mnie wczoraj brat przywiózł od wujka koszyczek czereśni i truskawek, i właśnie się zajadam z kefirkiem Ale mam ochotę na coś konkret dzisiaj, kebab mi chodzi po głowie
Dziewczyny które mają dzieci - używałyście smoczków Bibs? Dostaliśmy bon do dzieciowego sklepu, muszę go dzisiaj wykorzystać i wybrałam już kocyk, ale muszę coś dobrać i zastanawiam się nad tymi smoczkami
Ja na pewno nie jadę no chyba że na Podkarpacie na wieś do teściówCzy jedyna nie jade na zadne wakacje w tym roku? nie mamy auta niestety...planujemy kupno w przyszlym roku dopiero bo narazie nie potrzebujemy no a jedmak gdziekolwiek sie wybrac za wieden to auto potrzebne jednak...chcielibysmy gdzies za miasto pojechac ale totalnie nie wiem co ciekaweto tu jest tak zeby pociagiem mozna bylo pojechac
Znaczy się ten profil na ZUS zakladala mi pani w zusie. I tam jak wchodzisz w zakładkę świadczeniobiorca u góry to potem klikasz po lewej zasiłki. Tam się pojawiają wtedy twoje zwolnienia i klikasz na taki mały plusik przy każdym zwolnieniu i wtedy otwiera się dodatkowa karta za jaki jest okres ile i kiedy płacąAle robilas tam cos czy jak weszłaś to juz było? Zgłaszałaś sama czy to wszystko pracodawca robił?
Kurde ja nic nie mam takiego :/ pue mam juz dawno i widze tam tylko moje l4 wszystkie
My kierunek Hel na 3-4 dni... bo reszta urlopu męża idzie na remont [emoji45]My też w lipcu na 10 dni nad morze ale jeszcze nie wiem gdzie, pierwszy raz w życiu będziemy szukać noclegu na ostatnią chwilę.