karpatka87
Fanka BB :)
Dziewczyny, co na kurzajkę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale coś bardziej skomplikowane żeby m się wykazał
Czarne są piękne, ale jest trochę zabawy z zabezpieczeniem materiału, żeby nie wyblakł itd. Ja też myślę o szarościachSzary raczej bo zostanie pozniej dla drugiego maluszka ktorego planujemy pewnie w odstepie 2 lat a nie wiadomo jaka plec teraz i pozniej by byla takze taki neutralny. Podoba mi sie bardzo czarny ale wszystko na nim podobno widac no i w lecie bedzie przygrzewać do czerni.
Tak, myślę o takim jednoczęściowymKurcze,nawet o stroju nie pomyślałam hmmm ,nawet nie wiem jakie są,ale chyba jednoczęściowE????
Witaj [emoji3590] gratulacje i spokojnej ciąży [emoji7]Część, właśnie dołączyłam do forum
Jest to moja pierwsza ciąża (26lat), teraz 16 tydz. Termin z prenatalnych na 3 grudnia niestety w 13 tygodniu trafiłam do szpitala ze względu na krwawienie - okazało się że mam krwiaka. Teraz jestem na L4 bo ciągle plamię. Na całe szczęście z dzieckiem wszystko ok
Jak tylko będę przy kompie to sprawdzę, choć u mnie jeszcze zbyt krótkie L4 by przejść na ZUS, dopiero za tydzień miną 33 dni na zwolnieniu lekarskim.Dziewczyny, które sa na l4. Macie w PUE jakąś zakładkę zasiłki? Wiem, ze sa teraz duże opóźnienia, ale zastanawiam sie czy wszystko jest okej. Szefowa twierdzi, ze zazwiozla osobiście papiery do zusu, ale na pue nie mam zadnego sladu po tym. A od maja juz zus powinien mi płacić.. Dodzwonic sie tam nie idzie...
A jak to wygląda jak pracodawca zatrudnia ponad 20 osób. Wtedy dostaje wypłatę z firmy a oni się rozliczają z zusem czy też będę musiała czekać na przelew z zus?
Jak tylko będę przy kompie to sprawdzę, choć u mnie jeszcze zbyt krótkie L4 by przejść na ZUS, dopiero za tydzień miną 33 dni na zwolnieniu lekarskim.
Na marginesie, ja prosiłam swoją kadrową już 2 razy o zmianę danych adresowych do ZUSu, ciągle bez skutku. Jeżeli tak samo jej pójdzie ze zgłoszeniem mnie do ZUSu to strach się bać kiedy zobaczę pieniądze.
Witaaj[emoji6]też miałam krwiaka ,ale nie martw się wchłonie się, tylko dużo wypoczywaj [emoji4]Część, właśnie dołączyłam do forum
Jest to moja pierwsza ciąża (26lat), teraz 16 tydz. Termin z prenatalnych na 3 grudnia niestety w 13 tygodniu trafiłam do szpitala ze względu na krwawienie - okazało się że mam krwiaka. Teraz jestem na L4 bo ciągle plamię. Na całe szczęście z dzieckiem wszystko ok
Witaj ,nudnej ciąży [emoji6]Witam dziewczyny, ja obecnie 14 tydz i druga ciąża. Termin 15 grudzien. Pozdrawiam [emoji6]
Też mam angelsounders i nie mogę się połączyć z aplikacją, słucham bez [emoji4]Chyba znalazłam tętno(liczyłam Ok 160uderzen na minutę ) na detektorze bo mam problem zeby się połączyć z aplikacja a mam AngelSounds bez takiego ekranu na lini bikini