reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Dziewczyny pytanie. Miała którąś przy wcześniejszych dzieciaczkach albo planuje teraz zakup "misia szumisia"? Zastanawiam się czy są one faktycznie coś warte i czy sprawdzają się tak jak to je reklamuja?🤔
Ja nie miałam, ale bratowa miała przy obu dzieciach i bardzo chwalił
Nie same szczypiorki.. ja dziś na wagę wchodzę u lekarza a tu 75,90 😱😱😱😱a w domu pokazało mi 73,400
Też nie jestem szczypiorem...u mnie 75kg to norma....i nie zmieszcze sie w tą śliczną spódnicę która pokazywałyscie....
Ja widzę że jestem dziwolągiem w tym gronie .Jestem typowym domatorem.Duża ilość ludzi w kurortach mnie drażni jeszcze jak pomyśle o nudzących co chwilę dzieciach cały urlop zamiast odpoczywać dzieci pilnować brrr.Mieszkam w górach więc odpoczywam koło domu góry kocham i miłość znalazłam w górach z bloku na śląsku gdzie mieszkałam przeniosłam się w małopolskie krajobrazy.Naszczęście mąż cały tydzień jeździ po Europie i też woli w domu odpoczywać
Ja też z tych domowych...jak czytam o tych waszych planach wakacyjnych to mi się tylko oczy coraz bardziej otwierają 😉
Podejrzewam, że włączy Ci dopegyt. Jeżeli czymś się zdenerwowałas to takie cisnienie chwilowo może wystąpić. Ale jesli takie masz częściej i to jeszcze w spoczynku to już trzeba leki. Szczególnie to rozkurczowe powinno być poniżej 90 w ciąży...

Ja właśnie dlatego dostawałam leki w poprzednich ciążach bo mialam wysokie rozkurczowe.
Dzisiaj też mnie boli głowa i mam na granicy normy. Skurczowe ok, a rozkurczowe na granicy. Mam teraz 115/91 i puls 85 a siedzę w wyrze...
Ja brałam carzap, ale mam zmienione właśnie na dopegyt

Czy jedyna nie jade na zadne wakacje w tym roku? [emoji23][emoji23][emoji23] nie mamy auta niestety...planujemy kupno w przyszlym roku dopiero bo narazie nie potrzebujemy no a jedmak gdziekolwiek sie wybrac za wieden to auto potrzebne jednak...chcielibysmy gdzies za miasto pojechac ale totalnie nie wiem co ciekaweto tu jest tak zeby pociagiem mozna bylo pojechac
My też nigdzie nie jedziemy [emoji6] M codziennie na budowie , także pomarzyć mogę [emoji23][emoji1787]

reklama
Do góry