reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2020

Podejrzewam, że włączy Ci dopegyt. Jeżeli czymś się zdenerwowałas to takie cisnienie chwilowo może wystąpić. Ale jesli takie masz częściej i to jeszcze w spoczynku to już trzeba leki. Szczególnie to rozkurczowe powinno być poniżej 90 w ciąży...

Ja właśnie dlatego dostawałam leki w poprzednich ciążach bo mialam wysokie rozkurczowe.
Dzisiaj też mnie boli głowa i mam na granicy normy. Skurczowe ok, a rozkurczowe na granicy. Mam teraz 115/91 i puls 85 a siedzę w wyrze...
Niemogłam właśnie przypomnieć sobie jaki lek brałam przy nadciśnieniu i to był dopegyt

reklama
Hej Dziewczyny :) po prześledzeniu postów, widzę, że już prawie wszystkie myślicie o wakacjach. My planujemy wypad nad morze oraz Mazury we wrześniu. Oboje z mężem uwielbiamy żeglować, mam nadzieję, że ciąża pozwoli mi się cieszyć tez tym urlopem, no i że bąbelek wyssie z mlekiem matki taka pasję 😂😂😂 czy któraś z Was szukała już kostiumów kąpielowych dla ciężarnych? H&M przejrzany, ale nic nie zachwyca :mad:
Kurcze,nawet o stroju nie pomyślałam hmmm ,nawet nie wiem jakie są,ale chyba jednoczęściowE????

Też się nad nim zastanawiam :) chociaż ostatnio miałam okazję wyjść z koleżanką na spacer z dzieciątkiem i mają espiro only i nie wiem czy na niego się nie zdecydujemy :)
@Piernik98 o jakim kolorze myślisz?
Szary raczej bo zostanie pozniej dla drugiego maluszka ktorego planujemy pewnie w odstepie 2 lat a nie wiadomo jaka plec teraz i pozniej by byla takze taki neutralny. Podoba mi sie bardzo czarny ale wszystko na nim podobno widac no i w lecie bedzie przygrzewać do czerni. 😊

reklama
Hejka Martini ☺ Jadę na badania do Rudy w piątek..do Genomu. Będąc z Maksiem też tam je miałam a to ze względu na to, ze mieliśmy tam robione tez badania genetyczne po śmierci Amelki. A Amelkę rodzialam na Goduli.

Mam tam robione prenatalne z projektu UE :) w czwartek jadę na badanie krwii przed drugim prenatalnym. Jak oceniasz porodówkę na Goduli?

Bardzo mi przykro z powodu Amelki :(

Do góry