reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

To ja Was dziewczyny przebijam bo 5 lat starań, po tym czasie zapisalismy się do invicty i po badaniu nasienia od razu nam zaproponowali in vitro , mamy 2 synków [emoji7][emoji7]no i teraz naturalny cud [emoji173]

Widzę wakacje u Was w głowach [emoji6]dobrze że z M wybraliśmy się w podróż poślubna do Turcji , bo tak to tylko morze nasze i pod namioty [emoji1787][emoji1787][emoji1787] A Turcja była 11lat temu [emoji1787][emoji23][emoji23][emoji23]

Synowie po in vitro? Jeśli można wiedzieć oczywiście 😁

reklama
Masz prawie tak samo jak ja, my staraliśmy się 3lata i tez już in vitro wchodziło w grę pod koniec tego roku. Co do Dominikany tez byłam w tym hotelu co Ty tylko 2lata temu w grudniu 😄 😄 😄 W zeszłym roku chcieliśmy zobaczyć jak w Punta cana więc wybraliśmy trs Turquesa hotel ale o ile hotel fajniejszy to morze jednak bardziej podobało nam się od strony Bayahibe;)
Ooo super, no Dominikana piękna ja się zakochałam 😍🦋🌴 właśnie dlatego wybraliśmy bayahibe bo czytaliśmy wcześniej ze jednak przy punta cana właśnie ocean i już plaże bardziej z wodorostami. Chodź tak jak wy z miła chęcią 2 raz bym tam poleciała 🙏🏼

A jaki wózek wybrałaś? Jestem bardzo ciekawa bo sama zaczęłam je teraz przeglądać i mam totalny mętlik w głowie...

U nas w wakacje miało być in vitro, a ciąża przytrafiła się w przerwie między 2 a 3 inseminacją ;) Cud!

Hehe no to ładnie ☺️😘 czyli koniec końców udało się naturalnie tak jak u nas ?

A jak to wygląda jak pracodawca zatrudnia ponad 20 osób. Wtedy dostaje wypłatę z firmy a oni się rozliczają z zusem czy też będę musiała czekać na przelew z zus?
Ja jestem na chorobowym już od kwietnia i jak do tej pory dostałam dwa przelewy z firmy ale u mnie jest ponad 20 pracowników... I z tego co wiem to pracodawca wyplaca pieniądze A potem się rozlicza z zusem

Ostatnia edycja:
Część, właśnie dołączyłam do forum :)

Jest to moja pierwsza ciąża (26lat), teraz 16 tydz. Termin z prenatalnych na 3 grudnia :) niestety w 13 tygodniu trafiłam do szpitala ze względu na krwawienie - okazało się że mam krwiaka. Teraz jestem na L4 bo ciągle plamię. Na całe szczęście z dzieckiem wszystko ok :)

Z obecnym partnerem znamy sie 5 lat juz bylam w ciazy z synem po slubie bedzie nam 3 lata syn ma skonczone 5lat ma innego ojca ale zna tylko obecnego. Corke mam juz z mezem i yeraz kolejne w drodze. I powiem szczerze noe mylismy nigdzie na dlozej ani sami ani z dziecmi.

Hehe no to ładnie ☺😘 czyli koniec końców udało się naturalnie tak jak u nas ?
Tak, zupełnie z zaskoczenia :) Trochę się obawiałam czy nie będzie jakichś trojaczków, bo cykl miałam stymulowany, a z powodu wirusa klinika odwołała nam wizytę z monitoringiem przed 3 iui, więc nawet nie wiedziałam ile tych pęcherzyków było i nie dostałam zastrzyku na pęknięcie. A mimo wszystko się udało :D

Część, właśnie dołączyłam do forum :)

Jest to moja pierwsza ciąża (26lat), teraz 16 tydz. Termin z prenatalnych na 3 grudnia :) niestety w 13 tygodniu trafiłam do szpitala ze względu na krwawienie - okazało się że mam krwiaka. Teraz jestem na L4 bo ciągle plamię. Na całe szczęście z dzieckiem wszystko ok :)

Witamy :*

reklama
Do góry