reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Wróciłam z zakupów i obrzeram się truskawkami 🙈

Załączniki

• 15923080831751059552293228180859.jpg
    15923080831751059552293228180859.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 71
Grecja piękna 😍 bylam raz. Hiszpania jest rownież cudowna, zakochałam sie w niej jak bylam. No nie chcialam wracac 😂😂😂 Moze za rok albo dwa sie wybierzemy tym razem tam z dzidzią 🥰😍
Mam tak samo Hiszpanią jestem zauroczona, w Grecji trafiliśmy na straszny hotel i mega jedzenie było straszne .... Więc nie wspominamy jej dobrze 😀 ale Polska też jest piękna więc relaks w kraju 🙂 taniej wyjdzie

To tak :) ale pracodawca z tego co wiem powinien dostarczyc do zusu jakies papiery żeby dostac zasilek potem. Bo pierwszy miesiąc placi tylko pracodawca a potem l4 placi zus.. Powinna być w pue jakas zakladka zasilki i tam powinno widnieć kiedy i jaki przelew z zusu dostaniemy. Teraz sa opóźnienia i przelewaja dopiero po 2-3 miesiacach :/ ale ciekawi mnie czy wszystko mam tam dobrze
Sorry ale jestem w tym temacie zupelnie zielona tak jak moj nick wskazuje:p i mam glupie pytanie. Czy ja musze cos wogole w tej pue logowac etc? Mam umowe na czas nieokreslony, firma duza 500+, myslalam ze kadry sie tym wszystkim zajmuja a ja dostaje przelewik na konto jak zawsze:)

3 tyg temu leczylam ecoli w moczu...mialam antybiotyk ale czulam sie jeszcze gorzej i pojecjalam na sor tam zrobili mi badanie ogolne moczu i stwierdzili ze jest ok i nie ma infekcji ale dalej czulam ze cos jest nie tak i tydzien temu pojechalam do swojego ginekologa, dal mi skierowanie na jakies poszerzone badanie moczu no i wlasnie odebralam wynik i co??? Dalej są bakterie dokladnie te same. Tym razem ze spisem jaki anyybiotyk podac a jaki nie zadziala....zdenerwowana jestem bo tyle czasu bujam sie z zapaleniem pecherza a nikt mi nie wierzyl nawet moj lekarz twierdzil ze objawy nie sa typowe ale ze mam zrobic badania i od razu z wynikami przyjechac takze jutro jade do lekarza po kolejny antybiotyk 😰😪😢

reklama
Do góry