reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Wróciłam z zakupów i obrzeram się truskawkami 🙈

Załączniki

• 15923080831751059552293228180859.jpg
    15923080831751059552293228180859.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 70
Grecja piękna 😍 bylam raz. Hiszpania jest rownież cudowna, zakochałam sie w niej jak bylam. No nie chcialam wracac 😂😂😂 Moze za rok albo dwa sie wybierzemy tym razem tam z dzidzią 🥰😍
Mam tak samo Hiszpanią jestem zauroczona, w Grecji trafiliśmy na straszny hotel i mega jedzenie było straszne .... Więc nie wspominamy jej dobrze 😀 ale Polska też jest piękna więc relaks w kraju 🙂 taniej wyjdzie

To tak :) ale pracodawca z tego co wiem powinien dostarczyc do zusu jakies papiery żeby dostac zasilek potem. Bo pierwszy miesiąc placi tylko pracodawca a potem l4 placi zus.. Powinna być w pue jakas zakladka zasilki i tam powinno widnieć kiedy i jaki przelew z zusu dostaniemy. Teraz sa opóźnienia i przelewaja dopiero po 2-3 miesiacach :/ ale ciekawi mnie czy wszystko mam tam dobrze
Sorry ale jestem w tym temacie zupelnie zielona tak jak moj nick wskazuje:p i mam glupie pytanie. Czy ja musze cos wogole w tej pue logowac etc? Mam umowe na czas nieokreslony, firma duza 500+, myslalam ze kadry sie tym wszystkim zajmuja a ja dostaje przelewik na konto jak zawsze:)

3 tyg temu leczylam ecoli w moczu...mialam antybiotyk ale czulam sie jeszcze gorzej i pojecjalam na sor tam zrobili mi badanie ogolne moczu i stwierdzili ze jest ok i nie ma infekcji ale dalej czulam ze cos jest nie tak i tydzien temu pojechalam do swojego ginekologa, dal mi skierowanie na jakies poszerzone badanie moczu no i wlasnie odebralam wynik i co??? Dalej są bakterie dokladnie te same. Tym razem ze spisem jaki anyybiotyk podac a jaki nie zadziala....zdenerwowana jestem bo tyle czasu bujam sie z zapaleniem pecherza a nikt mi nie wierzyl nawet moj lekarz twierdzil ze objawy nie sa typowe ale ze mam zrobic badania i od razu z wynikami przyjechac takze jutro jade do lekarza po kolejny antybiotyk 😰😪😢

reklama
Do góry