Nie,spokojnie mozna jeśćumarł by człowiek z głodu hihi do 17stejJa mam jutro pappe pobieraną o 17 także raczej naczczo odpada
reklama
L
Lebkuchen_mum
Gość
Grecja piękna bylam raz. Hiszpania jest rownież cudowna, zakochałam sie w niej jak bylam. No nie chcialam wracac Moze za rok albo dwa sie wybierzemy tym razem tam z dzidziąMy tez chcemy mieć jakieś ostatnie wakacje we dwoje planujemy we wrześniu jakąś Grecję chociaż...
Mam tak samo Hiszpanią jestem zauroczona, w Grecji trafiliśmy na straszny hotel i mega jedzenie było straszne .... Więc nie wspominamy jej dobrze ale Polska też jest piękna więc relaks w kraju taniej wyjdzieGrecja piękna bylam raz. Hiszpania jest rownież cudowna, zakochałam sie w niej jak bylam. No nie chcialam wracac Moze za rok albo dwa sie wybierzemy tym razem tam z dzidzią
Zielona123
Fanka BB :)
Sorry ale jestem w tym temacie zupelnie zielona tak jak moj nick wskazuje i mam glupie pytanie. Czy ja musze cos wogole w tej pue logowac etc? Mam umowe na czas nieokreslony, firma duza 500+, myslalam ze kadry sie tym wszystkim zajmuja a ja dostaje przelewik na konto jak zawszeTo tak ale pracodawca z tego co wiem powinien dostarczyc do zusu jakies papiery żeby dostac zasilek potem. Bo pierwszy miesiąc placi tylko pracodawca a potem l4 placi zus.. Powinna być w pue jakas zakladka zasilki i tam powinno widnieć kiedy i jaki przelew z zusu dostaniemy. Teraz sa opóźnienia i przelewaja dopiero po 2-3 miesiacach :/ ale ciekawi mnie czy wszystko mam tam dobrze
Asia Kasia
Matko dziewczyny ciśnienie 158/96...leb mi pęka kręci mi się w głowie... Jestem sama z Córeczka pomocy co jest grane
L
Lebkuchen_mum
Gość
3 tyg temu leczylam ecoli w moczu...mialam antybiotyk ale czulam sie jeszcze gorzej i pojecjalam na sor tam zrobili mi badanie ogolne moczu i stwierdzili ze jest ok i nie ma infekcji ale dalej czulam ze cos jest nie tak i tydzien temu pojechalam do swojego ginekologa, dal mi skierowanie na jakies poszerzone badanie moczu no i wlasnie odebralam wynik i co??? Dalej są bakterie dokladnie te same. Tym razem ze spisem jaki anyybiotyk podac a jaki nie zadziala....zdenerwowana jestem bo tyle czasu bujam sie z zapaleniem pecherza a nikt mi nie wierzyl nawet moj lekarz twierdzil ze objawy nie sa typowe ale ze mam zrobic badania i od razu z wynikami przyjechac takze jutro jade do lekarza po kolejny antybiotyk
martini6
Tez planowaliśmy Kubę no ewidentnie w tym roku myśle żeby we wrześniu skoczyć do Grecji byliśmy kilka lat temu i jakoś sentyment zostałMy też przy morzu: Viva Wyndham Dominicus Beach super wyjazd, myśleliśmy na ten rok nad Kubą ale... Trzeba przesunąć plany
reklama
Angelika22
Asia zadzwoń może na pogotowie , to jest bardzo niebiezpieczne