reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Przy blizniakach możesz czuć szybciej :) ja najczęściej czuje jak siedzę z podkurczonymi nogami na kanapie :D
Także myślę że chwila moment. Wiesz czy masz łożysko na przedniej czy tylnej ścianie?
Oj tego to ja nie wiem 😁
Nie ukrywam, że będę napewno spokojniejsza jak będę czuć ruchy bo ja to panikara jestem. Więc oby jak najszybciej 🥰

reklama
Dziewczyny! Mamy stworzyć listę osób, które będą miały dostęp do forum prywatnego. Spróbuję zrobić to w formie tabelki, każda będzie cytowała mój post i się wpisywała, o ile oczywiście chce mieć dostęp :) Myślę, że damy sobie czas do piątku, co Wy na to? Może macie jakiś inny pomysł?
Dzien dobry. Ja tez chce dolaczyc

reklama
Do góry