reklama
Nocusia89:)
Fanka BB :)
Dziewczyny! Mamy stworzyć listę osób, które będą miały dostęp do forum prywatnego. Spróbuję zrobić to w formie tabelki, każda będzie cytowała mój post i się wpisywała, o ile oczywiście chce mieć dostęp Myślę, że damy sobie czas do piątku, co Wy na to? Może macie jakiś inny pomysł?
Nocusia89
@niemandin
Angelika22
Ja bardzo chce nie mogę cytować
Dolvit
Ja też chcę ale nie wiem jak wpisać się w tą tabelke?Wpisz kochana swój nick w tabelkę proszę
Karanga
Wyrażam chęć udziału w forum prywatnymOk, dobra - pomysł z tabelką nie wypali, zrobi się bałagan. Więc po prostu cytujcie i wyrażajcie chęć, a ja sobie zrobię excela
Patrycjaaa97
Ok, dobra - pomysł z tabelką nie wypali, zrobi się bałagan. Więc po prostu cytujcie i wyrażajcie chęć, a ja sobie zrobię excela
Jaaa chce oczywiście.
Patrycjaaa97
niemandin
Ja też chcę ale nie wiem jak wpisać się w tą tabelke?
Nie wpisujcie, zmieniłam front - wystarczy że zacytujecie mój post, ja sobie będę Was wpisywać sama
Ja chceOk, dobra - pomysł z tabelką nie wypali, zrobi się bałagan. Więc po prostu cytujcie i wyrażajcie chęć, a ja sobie zrobię excela
reklama
Dziewczyny! Mamy stworzyć listę osób, które będą miały dostęp do forum prywatnego. Spróbuję zrobić to w formie tabelki, każda będzie cytowała mój post i się wpisywała, o ile oczywiście chce mieć dostęp Myślę, że damy sobie czas do piątku, co Wy na to? Może macie jakiś inny pomysł?
Oczywiście też chcę dolączyć