martini87
Fanka BB :)
Mi lekarz nakazał prowadzić oszczędny tryb życia ale woli dmuchać na zimne po moich przejściach. Zazdroszczę możliwość jazdy na rowerzeDzień dobry dziewczyny! Zapowiada się dziś piękny dzień ja biorę się za zrobienie bezy z truskawkami, wieczorkiem przyjeżdżają znajomi - mam wymówkę, żeby zrobić coś pysznego i bez wyrzutów to zjeść. Po pierwszych miesiącach ciągłych mdłości i wymiotów, wraca mi apetyt! Nareszcie! Naprawdę gdyby nie to, że ten pierwszy trymestr był ciężki, trudno byłoby mi uwierzyć, że w ciąży można się czuć tak fatalnie i płakać z bezsilności. U mnie większość koleżanek przechodziła to bezobjawowo.
Wczoraj wsiadlam na rower i przejechałam dość sporo km, co prawda po płaskim i równym terenie - ale stąd moje pytanie. Czy jesteście normalnie aktywne? Nie jestem typem sportowca, ale czasami mam ochotę ruszyc tylek z domu, tym bardziej po tej kwarantannie .
U mnie w ciąży z synkiem w 12+6 była dziewczynka a później jednak się okazało, że bedzie syn więc ja nie ufam takim wczesnym opiniom ginekologów co do płci bo jak widać to się może jeszcze pozmieniać.A ja nie mam intuicji ani żadnych "życzeń" co do płci, będę się cieszyć z każdego byle było zdrowe ❤ chociaż ciekawa jestem czy na piątkowych prenatalnych coś zobaczy i mi powie będzie wtedy 12+2 myślicie, że może być za wcześnie?
Super wiadomościJestem już po wizycie z maluszkami wszystko wporzadku rosną jak na drożdżach dziękuję, za kciuki