PannaAdrianna
Fanka BB :)
Też momentami nie wyrabiamKurcze Was nadgonić szkoda, ze nie mamy tu czatu. Nie ogarniam nic, wiec chociaż miłego dnia życzę!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też momentami nie wyrabiamKurcze Was nadgonić szkoda, ze nie mamy tu czatu. Nie ogarniam nic, wiec chociaż miłego dnia życzę!
Prenatal Duo bierze się od 13 tygU mnie samo USG trwało może z 15 minut, albo i krócej. Lekarz bardzo szybko wszystko namierzył Troszkę się młoda wierciła, ale ogólnie współpracowała ładnie
Od którego tygodnia bierzesz? Zostało mi jeszcze kilka tabletek Prenatal Uno i zastanawiam się, czy je wybrać, czy już się przerzucić na Duo, a jestem już w 14 tygodniu
Kurcze Was nadgonić szkoda, ze nie mamy tu czatu. Nie ogarniam nic, wiec chociaż miłego dnia życzę!
U mnie tez deszcz pada a jestem z okolic Wałbrzycha.
To podobnie jak ja. Dzisiaj równo 1414+1[emoji86][emoji85]
Czasem też mam ból krocza jak się nachodze. Od porodu mnie dosyć mocno boli spojenie łonowe przy każdym okresie i właśnie przy wysilku. Myślicie, że można temu jakoś zaradzić? Czy jest jakiś specjalista, ktory zajmuje się czymś takim? W sensie teraz w ciąży może nie ma sensu i może nawet nie wolno ale później jeśli by ten ból powracał? Ma tak któraś z Was, która rodziła już sn?
A ja sie martwie bo spadam z wagi i nie wiem czemu w poniedzialek zadzwonie do sw9je gin zapytac co i jak boje sie o dziecko czy z nim wszystko wporzadku.