Moja waga tez poleciała o 3kg
nie ma się czym martwić
Ja mam problem bo mimo, ze staram się zdrowo odżywiać to po prostu jakoś jeść często mi się nie chce. Najchętniej owoce i warzywa, od biedy jakas kanapkę i zupy warzywne na wodzie.
Ale na myśl o czymkolwiek innym to mi się gardło zaciska. Może powoli się to zacznie zmieniać bo zaczynam 13 tydzień
Na razie moja pani ginekolog też mówiła żeby się nie przejmować bo organizm wie co robi
To nie jest czas żeby się odchudzać ale zmuszać się do jedzenia też nie warto na siłę bo może się skończyć wymiotami.
Drugi dzień pod rząd obudziłam się z migrenowym bólem głowy. Nie wiem może mam kaca po bezalkoholowym z piątku
Mąż dosypia a ja go chcę wyciągnąć na wycieczkę
W ogóle mamy nowe auto więc wiadomo wszyscy będą chcieli oglądać - będziemy musieli się gdzieś przed domem zatrzymać żeby się pozbyć adaptera pasów bo to głupi sposób żeby się dowiedzieli
Robię dziś etykiety na piwo, które uwarzyliśmy - będzie dla naszych rodziców, mojej siostry i mojej babci z odpowiednimi napisami
Taka "tradycja" bo na ślubie też mieliśmy w ramach prezentów piwo, które warzyliśmy w domu
Tylko wtedy z etykietami mi szło łatwiej, teraz mam jakieś totalne zaćmienie mózgu, praca kreatywna mnie przerasta
Jejku żeby tylko jutro wszystko było dobrze i może naprawdę odetchnę z ulgą.