reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Tu tez juz od trzech dni pada nawet z domu sie nie chce wychodzic ja spalam jak zabita dzis o 21 zasnelam chyba z tych nerwow dopiero jak wróciłam z wizyty poczulam jak bylam zdenerwowana i caly stres zaczal schodzić i sily mnie calkiem opuściły ale już dzis przed 6 na nogach kawka a teraz mysle o jakiejs jajecznicy wam tez zycze milego dnia

U mnie też padało 2 nocy. A dzisiaj już ciepło i słonecznie 😁

Załączniki

• IMG_20200607_082620.jpg
    IMG_20200607_082620.jpg
    982,2 KB · Wyświetleń: 65
Cześć Mamuśki ❤️

Dzisiaj pospałam, ale wczoraj miałam tak intensywny dzień, ze głowa mała, na nogach od 6 do 24 🙈 Grill nam się udał, pogoda dopisała, dzisiaj odpoczywamy - tzn mąż umiera 😂 A ja też się czuję jak na giga kacu 😱 Poza tym chyba mnie trochę przewiało, muszę się wygrzać :( Miłej niedzieli!

Dziewczyny wymiotujące, czy macie coś do polecenia na podrażnione i bolące gardło od wymiotów ?
Ja bym nic nie dała rady nawet wziąć w takim momencie. Po prostu płucze dokładnie woda gardło po każdej "akcji". Ale ja zaprawiona w boju, za dzieciaka miałam delikatny żołądek (skórka od pomidora i pół nocy z głowy...), za młodzieży jakikolwiek nadmiar alkoholu to od razu wymioty, dwie ciąży wymioty, każda jelitowka zawsze u mnie górą szła... Także chyba mam już pancerne gardło 😂

Witam [emoji4]
My po urodzinach synka , wszystko się udało [emoji4]torcik, ciasta wyszły [emoji16], dziecko zadowolone [emoji7] goście pojechali o 23[emoji6],powiem Wam że byłam wykończona, plecy bolały strasznie, A o wzdęciach nie wspomnę [emoji86][emoji85]
No i moja pierwsza fotka w ciąży, brzuch już konkretny mam [emoji23]
20200606_154430.jpeg

reklama
Do góry