Kkaarroollaa
Fanka BB :)
U mnie tez deszcz pada a jestem z okolic Wałbrzycha.Witam a u nas od rana deszcz pochmurno cała noc lało
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie tez deszcz pada a jestem z okolic Wałbrzycha.Witam a u nas od rana deszcz pochmurno cała noc lało
Ja bym nic nie dała rady nawet wziąć w takim momencie. Po prostu płucze dokładnie woda gardło po każdej "akcji". Ale ja zaprawiona w boju, za dzieciaka miałam delikatny żołądek (skórka od pomidora i pół nocy z głowy...), za młodzieży jakikolwiek nadmiar alkoholu to od razu wymioty, dwie ciąży wymioty, każda jelitowka zawsze u mnie górą szła... Także chyba mam już pancerne gardłoDziewczyny wymiotujące, czy macie coś do polecenia na podrażnione i bolące gardło od wymiotów ?
Nie, jeszcze nie pokazywałam tego lekarzowi. Mam tak falami, potrafi swędzenie wybudzić w nocy a potem wiele dni nic sie nie dzieje. Zaczelo mi sie to dopiero w kwietniuA smarujesz czyms?