reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Tu tez juz od trzech dni pada nawet z domu sie nie chce wychodzic ja spalam jak zabita dzis o 21 zasnelam chyba z tych nerwow dopiero jak wróciłam z wizyty poczulam jak bylam zdenerwowana i caly stres zaczal schodzić i sily mnie calkiem opuściły ale już dzis przed 6 na nogach kawka a teraz mysle o jakiejs jajecznicy wam tez zycze milego dnia

U mnie też padało 2 nocy. A dzisiaj już ciepło i słonecznie 😁

Załączniki

• IMG_20200607_082620.jpg
    IMG_20200607_082620.jpg
    982,2 KB · Wyświetleń: 61
Cześć Mamuśki ❤️

Dzisiaj pospałam, ale wczoraj miałam tak intensywny dzień, ze głowa mała, na nogach od 6 do 24 🙈 Grill nam się udał, pogoda dopisała, dzisiaj odpoczywamy - tzn mąż umiera 😂 A ja też się czuję jak na giga kacu 😱 Poza tym chyba mnie trochę przewiało, muszę się wygrzać :( Miłej niedzieli!

Dziewczyny wymiotujące, czy macie coś do polecenia na podrażnione i bolące gardło od wymiotów ?
Ja bym nic nie dała rady nawet wziąć w takim momencie. Po prostu płucze dokładnie woda gardło po każdej "akcji". Ale ja zaprawiona w boju, za dzieciaka miałam delikatny żołądek (skórka od pomidora i pół nocy z głowy...), za młodzieży jakikolwiek nadmiar alkoholu to od razu wymioty, dwie ciąży wymioty, każda jelitowka zawsze u mnie górą szła... Także chyba mam już pancerne gardło 😂

Witam [emoji4]
My po urodzinach synka , wszystko się udało [emoji4]torcik, ciasta wyszły [emoji16], dziecko zadowolone [emoji7] goście pojechali o 23[emoji6],powiem Wam że byłam wykończona, plecy bolały strasznie, A o wzdęciach nie wspomnę [emoji86][emoji85]
No i moja pierwsza fotka w ciąży, brzuch już konkretny mam [emoji23]
20200606_154430.jpeg

reklama
Do góry