reklama
Ragda
Fanka BB :)
O nieee. Przypomnialas mi o prasowaniuA ja dziś z psem i z książką leniuchuje w kokonie na tarasie [emoji873] trochę poprasowałam zjadłam obiad (młoda kapustka) i później wrócę do prasowania bo totalnie mi się nazbierało [emoji4]
L
Lebkuchen_mum
Gość
Ja sie dzis czuje fatalnie, słabo mi niesamowicie. Mamy miec gosci i doslownie poscierałam kurze i serce wali jak u konia wyscigowego po prostu, myslalam ze sie przerwoce. Polozylam sie i jest ok ale wystarczy ze wstane i juz mi sie robi slabo. 2 razy jakos mnie tak w ogole na dole mocno zakłuło, przestraszylam sie bo tak dosyc mocno no ale jest juz spokoj, piersi tez dzis strasznie bolą, ogolnie czuje sie jak kupa i to tak konkretnie mielismy isc wieczorem do restauracji polskiej na moje ulubione pierogi z miesem ktore tam serwują ale jak tak dalej pojdzie to jedyne gdzie sie przejde to do toalety na siku...
U mniej dzisiaj schabowe ale w sosie pomidorowym z ogórkiem kiszonym i do tego śląskie, mam nadzieję że dam radę zrobić bo od wczoraj mnie mdli do tego trochę głowa pobolewa. Syn też chyba lewa noga wstał bo nieznosny jest od ranaCo dobrego dziś jecie? ja robie rosołeeek bo tak kilka dni już za mną chodził ))
Jsawww
Babka ziemniaczanaCo dobrego dziś jecie? ja robie rosołeeek bo tak kilka dni już za mną chodził ))
L
Lebkuchen_mum
Gość
Sląskie ale mi dalas pomysl na jutrzejszy obiadU mniej dzisiaj schabowe ale w sosie pomidorowym z ogórkiem kiszonym i do tego śląskie, mam nadzieję że dam radę zrobić bo od wczoraj mnie mdli do tego trochę głowa pobolewa. Syn też chyba lewa noga wstał bo nieznosny jest od rana
martini87
A ja trochę zazdroszczę tego deszczu bo u nas duża susza truskawki nie chcą rosnąć, czereśnie będą malutkie w tym roku, wszystko przez tą suszę jest kiepskie i wszędzie pełno piachu lata bo mieszkam przy ulicy, która nie jest zrobiona, jest tylko wysypana kamyczkami i cholernie się kurzy za każdym pojazdem..U nas leje i leje i leje a miałam wielka nadzieję na spacer
Przepiękna sesjaU mnie chłopaków ciezko namówić na fotki ale raz mi się udało rok temu latem i mamy pamiątki
Kolejny super torcikHaha ja tez sie boje, ale m ma taki obiektyw co wyszczupla
Pospamuje Wam jeszcze, tutaj torcik z dzisiaj
Zobacz załącznik 1126689Zobacz załącznik 1126690
A teraz po robocie mnie plecy bola... Zrobilyscie mi smaka na truskawki
Nie martw się wysokim TSH, lekarz szybko Ci zbije lekami.Mypo usg i odebraniu wynikow nie jest dobrzewyszlo mi tsh 19 dostalaeki hormony oraz na usg dwa oecherze w tym ze jeden pusty a w drugim rozwija sie dzidzius prawidkowo.
Późno masz tą konsultacje..Man brac leki oraz konsultacje a bedzie dobrze nowi pani doktor. 18 czerwca mam jonsultache zlekarzem od tarczycy
A 16 czerwca ma prenetalne badanue
martini87
Ja nigdy nie czułam. Ani w poprzedniej ciąży ani teraz.Dziewczyny pytanie czy wy też wyczuwanie bijące serduszko dziecka przez brzuch ? Od kilku dni nie zawsze, ale jak dotknę poniżej pępka palcami to wyczuwam szybkie bicie serca. Nie wiem czy to możliwe
O fajnie, ze obiadek u mamyni nie trzeba przy garach spać. I pewnie jeszcze z wnusia się pobawią a Ty odpoczniesz Daleko masz do rodziców?A ja dzisaj na wygodnie u Mamy bo jutro z rana na badania krwi
Moja kapustka się dopiero gotuje.. A pranie to u mnie praktycznie zawsze leży o czeka aż wypracuje. Wczoraj pracowałam chyba z 2 godziny ale wstawiłam też 2 pralki pranie więc kolejne już czeka na prasowanie :/A ja dziś z psem i z książką leniuchuje w kokonie na tarasie [emoji873] trochę poprasowałam zjadłam obiad (młoda kapustka) i później wrócę do prasowania bo totalnie mi się nazbierało [emoji4]
martini87
U mnie synuś się pochorował. Wysoko gorączkuje już od nocy. Co mu zbije lekami to za parę godzin nawrót i tak podaje na zmianę raz paracetamol raz ibuprofen bo jedne nie dałyby rady oby mu się to wyciszyło i nic gorszego się z tego nie rozkręciło
reklama
Asia Kasia
Oj niby tak u nas już od tygodnia leje i leje a Moja córka jak nie wyjdzie na spacer to w domu szału dostaje co się z tym wiąże że ja razem z Nią ale dzisaj jesteśmy u Mamy i idziemy do koleżanki to się pobawi więc mam nadzieję że będzie lepiejA ja trochę zazdroszczę tego deszczu bo u nas duża susza truskawki nie chcą rosnąć, czereśnie będą malutkie w tym roku, wszystko przez tą suszę jest kiepskie i wszędzie pełno piachu lata bo mieszkam przy ulicy, która nie jest zrobiona, jest tylko wysypana kamyczkami i cholernie się kurzy za każdym pojazdem..