reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

A ja dziś z psem i z książką leniuchuje w kokonie na tarasie [emoji873] trochę poprasowałam zjadłam obiad (młoda kapustka) i później wrócę do prasowania bo totalnie mi się nazbierało [emoji4]

reklama
Ja sie dzis czuje fatalnie, słabo mi niesamowicie. Mamy miec gosci i doslownie poscierałam kurze i serce wali jak u konia wyscigowego po prostu, myslalam ze sie przerwoce. Polozylam sie i jest ok ale wystarczy ze wstane i juz mi sie robi slabo. 2 razy jakos mnie tak w ogole na dole mocno zakłuło, przestraszylam sie bo tak dosyc mocno no ale jest juz spokoj, piersi tez dzis strasznie bolą, ogolnie czuje sie jak kupa i to tak konkretnie 😒😪🥵 mielismy isc wieczorem do restauracji polskiej na moje ulubione pierogi z miesem ktore tam serwują ale jak tak dalej pojdzie to jedyne gdzie sie przejde to do toalety na siku...

Co dobrego dziś jecie? :D ja robie rosołeeek bo tak kilka dni już za mną chodził :)))
U mniej dzisiaj schabowe ale w sosie pomidorowym z ogórkiem kiszonym i do tego śląskie, mam nadzieję że dam radę zrobić bo od wczoraj mnie mdli do tego trochę głowa pobolewa. Syn też chyba lewa noga wstał bo nieznosny jest od rana

U nas leje i leje i leje a miałam wielka nadzieję na spacer ☹️
A ja trochę zazdroszczę tego deszczu bo u nas duża susza :( truskawki nie chcą rosnąć, czereśnie będą malutkie w tym roku, wszystko przez tą suszę jest kiepskie i wszędzie pełno piachu lata bo mieszkam przy ulicy, która nie jest zrobiona, jest tylko wysypana kamyczkami i cholernie się kurzy za każdym pojazdem..

U mnie chłopaków ciezko namówić na fotki ale raz mi się udało rok temu latem i mamy pamiątki
Przepiękna sesja 🥰

Haha ja tez sie boje, ale m ma taki obiektyw co wyszczupla 😂

Pospamuje Wam jeszcze, tutaj torcik z dzisiaj 😉
Zobacz załącznik 1126689Zobacz załącznik 1126690
A teraz po robocie mnie plecy bola... Zrobilyscie mi smaka na truskawki 😋
Kolejny super torcik 🤩

Mypo usg i odebraniu wynikow nie jest dobrzewyszlo mi tsh 19 dostalaeki hormony oraz na usg dwa oecherze w tym ze jeden pusty a w drugim rozwija sie dzidzius prawidkowo.
Nie martw się wysokim TSH, lekarz szybko Ci zbije lekami.

Man brac leki oraz konsultacje a bedzie dobrze nowi pani doktor. 18 czerwca mam jonsultache zlekarzem od tarczycy

A 16 czerwca ma prenetalne badanue
Późno masz tą konsultacje..

Dziewczyny pytanie czy wy też wyczuwanie bijące serduszko dziecka przez brzuch ? Od kilku dni nie zawsze, ale jak dotknę poniżej pępka palcami to wyczuwam szybkie bicie serca. Nie wiem czy to możliwe 🙂
Ja nigdy nie czułam. Ani w poprzedniej ciąży ani teraz.

A ja dzisaj na wygodnie u Mamy 😁 bo jutro z rana na badania krwi 😁
O fajnie, ze obiadek u mamyni nie trzeba przy garach spać. I pewnie jeszcze z wnusia się pobawią a Ty odpoczniesz :) Daleko masz do rodziców?

A ja dziś z psem i z książką leniuchuje w kokonie na tarasie [emoji873] trochę poprasowałam zjadłam obiad (młoda kapustka) i później wrócę do prasowania bo totalnie mi się nazbierało [emoji4]
Moja kapustka się dopiero gotuje.. A pranie to u mnie praktycznie zawsze leży o czeka aż wypracuje. Wczoraj pracowałam chyba z 2 godziny ale wstawiłam też 2 pralki pranie więc kolejne już czeka na prasowanie :/

U mnie synuś się pochorował. Wysoko gorączkuje już od nocy. Co mu zbije lekami to za parę godzin nawrót i tak podaje na zmianę raz paracetamol raz ibuprofen bo jedne nie dałyby rady :( oby mu się to wyciszyło i nic gorszego się z tego nie rozkręciło :(

reklama
A ja trochę zazdroszczę tego deszczu bo u nas duża susza :( truskawki nie chcą rosnąć, czereśnie będą malutkie w tym roku, wszystko przez tą suszę jest kiepskie i wszędzie pełno piachu lata bo mieszkam przy ulicy, która nie jest zrobiona, jest tylko wysypana kamyczkami i cholernie się kurzy za każdym pojazdem..
Oj niby tak u nas już od tygodnia leje i leje a Moja córka jak nie wyjdzie na spacer to w domu szału dostaje co się z tym wiąże że ja razem z Nią 😂 ale dzisaj jesteśmy u Mamy i idziemy do koleżanki to się pobawi więc mam nadzieję że będzie lepiej 😁

Do góry