reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Oj niby tak u nas już od tygodnia leje i leje a Moja córka jak nie wyjdzie na spacer to w domu szału dostaje co się z tym wiąże że ja razem z Nią 😂 ale dzisaj jesteśmy u Mamy i idziemy do koleżanki to się pobawi więc mam nadzieję że będzie lepiej 😁
A nie przestaje nawet na chwilę padać? Mój młody jak byl deszcz to jak tylko przestało to wychodziłam z nim (albo częściej mąż wychodził), żeby pobiegał sobie w kałużach bo to uwielbia 😁

reklama
Ja nigdy nie czułam. Ani w poprzedniej ciąży ani teraz.

O fajnie, ze obiadek u mamyni nie trzeba przy garach spać. I pewnie jeszcze z wnusia się pobawią a Ty odpoczniesz :) Daleko masz do rodziców?

Moja kapustka się dopiero gotuje.. A pranie to u mnie praktycznie zawsze leży o czeka aż wypracuje. Wczoraj pracowałam chyba z 2 godziny ale wstawiłam też 2 pralki pranie więc kolejne już czeka na prasowanie :/
U mnoe to samo ale brak weny na prasowanir

A ja trochę zazdroszczę tego deszczu bo u nas duża susza :( truskawki nie chcą rosnąć, czereśnie będą malutkie w tym roku, wszystko przez tą suszę jest kiepskie i wszędzie pełno piachu lata bo mieszkam przy ulicy, która nie jest zrobiona, jest tylko wysypana kamyczkami i cholernie się kurzy za każdym pojazdem..

Przepiękna sesja 🥰

Kolejny super torcik 🤩

Nie martw się wysokim TSH, lekarz szybko Ci zbije lekami.

Późno masz tą konsultacje..
I to prywatnie , brak terminow

Jak cos dzwonna ip pomoga ci
Pewnie niewiele pomogą jak dziecka nie zobaczą. Sama mu podaje leki na zbicie gorączki, w nocy robiłam okłady taki był gorący, miał 39 stopni :( jak się pogorszy albo leki przestaną działać to wiadomo, że pojedziemy do szpitala ale tak, to nie widzę sensu. U nas w mieście bardzo kiepsko działa wieczorynka i na pewno będą kazali mi czekać w meeeega długiej kolejce przez kilka godzin co nikomu się nie przysłuży, ani mi i mężowi ani młodemu z taka temperatura..

A nie przestaje nawet na chwilę padać? Mój młody jak byl deszcz to jak tylko przestało to wychodziłam z nim (albo częściej mąż wychodził), żeby pobiegał sobie w kałużach bo to uwielbia 😁
Cała noc leje i od rana leje i nie przestaje a co przestanie to po 2 minutach znowu zaczyna lać także nie nadążam 😂

reklama
Do góry