reklama
EvilDesiree
Fanka BB :)
O kurczę... piękny [emoji3059] aż szkoda go zjeśćW Barcelonie [emoji6]
I to wszystko przed 10?? Jestes moja bohaterka [emoji16]
Wrzuce Wam foto torcika, ktory wczoraj skonczylam, zaraz przyjdzie babeczka po niego [emoji4] I biore sie za nastepny [emoji6]
Zobacz załącznik 1126558
Asia Kasia
U nas leje i leje i leje a miałam wielka nadzieję na spacer
Patrycjaaa97
Patrycjaaa97
Tu dwa pierwsze z sesji na dzień ojca, trzecie na 3 latka i czwarte (zapomniałam o tej sesji) z okazji dnia babci i dziadka
Załączniki
EvilDesiree
Wszystkie fotki świetne [emoji3590]Tu dwa pierwsze z sesji na dzień ojca, trzecie na 3 latka i czwarte (zapomniałam o tej sesji) z okazji dnia babci i dziadka [emoji16]
Jak moi byli mali to nie robiło się takich sesji [emoji3064]
A teraz nie wiem czy będę robić. Na pewno nie brzuszkową bo matko "klisza" pęknie...ale później to chyba całą rodziną coś by można było [emoji6]
Tylko muszę schudnąć [emoji12]
Patrycjaaa97
Wszystkie fotki świetne [emoji3590]
A teraz nie wiem czy będę robić. Na pewno nie brzuszkową bo matko "klisza" pęknie...ale później to chyba całą rodziną coś by można było [emoji6]
Haha, u mnie po części ten sam powód nie robienia sesji brzuszkowej. Boję się, że się w kadr nie zmieszczę
Jsawww
U mnie chłopaków ciezko namówić na fotki ale raz mi się udało rok temu latem i mamy pamiątkiWszystkie fotki świetne [emoji3590]
Załączniki
Asia Kasia
Sesje dziewczyny cudowne
Ja się nie zdecyduje mam aparaty mam statyw i trochę o tym pojęcia więc wszystko robię sama oprócz ciążowych sesji bo nie mam na tyle odwagi już zrobiłam 3 albumy z każdego miesiąca życia córeczki z ważnych chwil i uroczystości i to mi w zupełności wystarczy
Ja się nie zdecyduje mam aparaty mam statyw i trochę o tym pojęcia więc wszystko robię sama oprócz ciążowych sesji bo nie mam na tyle odwagi już zrobiłam 3 albumy z każdego miesiąca życia córeczki z ważnych chwil i uroczystości i to mi w zupełności wystarczy
reklama
Jsawww
Dziewczyny co do wózków to ja mam aktualnie dwa, pierwszy to mima xari 2w1, zadowolona jestem z niego bardzo, pomimo ze jest to typowo miejski wozek to daje rade w trudnym terenie ,po śniegu czy piachu . Drugi to cybex priam, kupiliśmy bo moje dzieci często są u dziadków jak my na dyżurach wiec żeby ułatwić sprawę i nie ciągać się wiecznie z wózkami to jeden jest u mnie drugi i moich rodziców. Cybex tez super, lekki, wygodnie się składa, na podróże do samolotu czy auta rewelacja.
Załączniki