reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Dziewczyny od rana mam wodnisty katar, narazie oprócz tego nic więcej. Co najlepiej mam brać żeby się choróbsko nie rozwinęło? :(
U mnie jak się zaczynał katar przed ciąża to zawsze byłam mega chora, ale w końcu wypróbowałam Irigasin? taki roztwór do irygacji nosa i powiem szczerze że od tego czasu katar mi się nigdy nie rozszalał. Wydaje mi się że w ciąży też można używać, ale musisz sprawdzić 😉

Ostatnia edycja:
@aninek torcik mistrzostwo! 😍 Aż szkoda jeść! 🙈
Dziewczyny podeślijcie trochę energii tu na północ... Ja w zamian podeślę trochę słońca :) aktualnie w wyrku walczę żeby nie wymiotować co kwadrans. Przydałaby się jakaś tabletka który by sprawiła żebym przespała najbliższe 6 m-cy... Nawet mąż nie chce się zgodzić żeby mnie humanitarnie dobić jak tak cierpię 🙈😂

Dziewczyny, a jest któraś z Warszawy i ma już upatrzony szpital?
hej, ja z Wawy i póki co skłaniam się w kierunku szpitala im. Świętej Rodziny na Madalińskiego.

Dziewczyny,
cudownie czytać te wszystkie dobre wiadomości 😍
Wasze dzidziusie prezentują się cudownie, już nie mogę doczekać się swoich badań prenatalnych (10.06)

@Ragda cudowny brzusio 😘
@Rumiankowa mam nadzieję, że nie przywiązujesz wagi do jakiegoś głupiego gadania babek z Luxmedu? Zapewne mają mały burdel i czegoś nie ogarnęły. Podane wyniki są absolutnie w normie, chciałabym mieć takie ;) u mnie niestety glukoza na czczo wyszła za wysoka więc zaczęłam kontrolować co jem - pilnuję niskiego indeksu glikemicznego.

Udanego weekendu dziewczyny, ściskam Was serdecznie!

hej, ja z Wawy i póki co skłaniam się w kierunku szpitala im. Świętej Rodziny na Madalińskiego.

Dziewczyny,
cudownie czytać te wszystkie dobre wiadomości 😍
Wasze dzidziusie prezentują się cudownie, już nie mogę doczekać się swoich badań prenatalnych (10.06)

@Ragda cudowny brzusio 😘
@Rumiankowa mam nadzieję, że nie przywiązujesz wagi do jakiegoś głupiego gadania babek z Luxmedu? Zapewne mają mały burdel i czegoś nie ogarnęły. Podane wyniki są absolutnie w normie, chciałabym mieć takie ;) u mnie niestety glukoza na czczo wyszła za wysoka więc zaczęłam kontrolować co jem - pilnuję niskiego indeksu glikemicznego.

Udanego weekendu dziewczyny, ściskam Was serdecznie!
O ja tez już zdecydowanie Madalińskiego.
Lekarza mam z Madala i położna tez już w sumie wybrałam do opieki okołoporodowej 😅

@aninek torcik mistrzostwo! 😍 Aż szkoda jeść! 🙈
Dziewczyny podeślijcie trochę energii tu na północ... Ja w zamian podeślę trochę słońca :) aktualnie w wyrku walczę żeby nie wymiotować co kwadrans. Przydałaby się jakaś tabletka który by sprawiła żebym przespała najbliższe 6 m-cy... Nawet mąż nie chce się zgodzić żeby mnie humanitarnie dobić jak tak cierpię 🙈😂
Dziekuje bardzo kochane 😘 (wyrzucilo mi reszte cytatow 🤔)Rozsmieszylo nas teraz bo kolejny torcik ma byc z banknotami euro i mialam wydrukowac na oplatku, okazalo sie ze m probowal wrzucic zdjecia banknotow do Photoshopa i mu wyrzucalo z programu, ze niby zeby nie podrabiac pieniedzy 😂

Co do szpitala to mi przysluguje glowny szpital w Barcelonie, ktory jest w ogole najwiekszym szpitalem w Katalonii i m mi odradza, mowi ze ruch jak na lotnisku i on ma upatrzony inny, w ktorym kiedys robil zdjecia maluszkom. Tylko mowi, ze podobno nie moge sie tam zapisac, Bo mnie nie przyjma i jesli chce tam rodzic to poprostu w momencie jak juz bede rodzic to jechac tam jak na pogotowie i wtedy musza mnie przyjac.

Dziewczyny od rana mam wodnisty katar, narazie oprócz tego nic więcej. Co najlepiej mam brać żeby się choróbsko nie rozwinęło? :(
Na katar inhalacje, płukanie woda morska, ja jeszcze używałam fitonassal zamiast wody morskiej, herbata z cytryną, malinami, miodem, mleko z czosnkiem, na początku ciąży jak mnie bardzo bolało gardło podebralam synowi argentin t, jeszcze isle można brać. Na kaszel gdyby Cię wzięło z naturalnych specyfików syrop z cebuli

Ostatnia edycja:
U mnie jak się zaczynał katar przed ciąża to zawsze byłam mega chora, ale w końcu wypróbowałam Irigasin? taki roztwór do irygacji nosa i powiem szczerze że od tego czasu katar mi nie nigdy nie rozszalał. Wydaje mi się że w ciąży też można używać, ale musisz sprawdzić 😉

Mój narzeczony to używa, ja kiedyś próbowałam ale mnie to bolało 😂 dlatego plukam nos samą solą fizjologiczna. Narazie wypłukałam dwa razy, zrobiłam raz inhalacje i odpukać jest dobrze. 😊

reklama
Na katar inhalacje, płukanie woda morska, ja jeszcze używałam fitonassal zamiast wody morskiej, herbata z cytryną, malinami, miodem, mleko z czosnkiem, na początku ciąży jak mnie bardzo bolało gardło podebralam synowi argentin t, jeszcze isle można brać. Na kaszel gdyby Cię wzięło z naturalnych specyfików sok z cebuli

Dziękuję, narazie odpukać katar ustąpił a nic więcej się nie dzieje, ale napewno skorzystam 😊

Do góry