Oooo 7 kg to mało.Co do spacerówki joie też się nad nią zastanawialiśmy bo ma bardzo dobre opinie ale dla mnie wcale nie była lekka (jak dobrze pamiętam ona ma ok 10 kg) i nie podobało mi się, że się składa materiałem na zewnątrz. Nasza spacerówka waży niecale 7 kg i składa się materiałem do środka co mi bardzo pasuje. Mamy valco snap 4.
reklama
LadyNegra
Fanka BB :)
Dzień dobry!
Widzę że pojawia się temat wózków ja z przeczytanych lub zasłyszanych info wiem co prawda parę rzeczy ale nie do końca wiem co wybrać... Byliśmy wczoraj z mężem w sklepie oglądać na żywo, żeby móc potem poszukać używanych. Myślę że to dobra opcja na gondole która będzie w użyciu przez około pół roku strasznie mnie wkurzają te opcje 10 w 1 chcielibyśmy sam głęboki, bo słyszy się że te spacerówki w zestawach są kiepskie... Ja chciałam taki na czterech symetrycznych kołach, nie węższych z przodu ale sprzedawcy patrzą na mnie jak na kosmitę, że to takie klasyczne i retro to nie mają pierwotnie myślałam o Roan Marita Prestige, ale wczoraj facet nam bardzo odradzał te "klasyczne modele" na rzecz tych z ruchomymi i węższymi kołami przednimi... I zachwalal Muuvo Quick 2.0, bo niby ta spacerówka taka super że do końca wozkowania ma wystarczyć
Sama nie wiem, musimy jeszcz pojeździć po sklepach, jak macie jakieś sprawdzone w Krakowie to dajcie znać
Widzę że pojawia się temat wózków ja z przeczytanych lub zasłyszanych info wiem co prawda parę rzeczy ale nie do końca wiem co wybrać... Byliśmy wczoraj z mężem w sklepie oglądać na żywo, żeby móc potem poszukać używanych. Myślę że to dobra opcja na gondole która będzie w użyciu przez około pół roku strasznie mnie wkurzają te opcje 10 w 1 chcielibyśmy sam głęboki, bo słyszy się że te spacerówki w zestawach są kiepskie... Ja chciałam taki na czterech symetrycznych kołach, nie węższych z przodu ale sprzedawcy patrzą na mnie jak na kosmitę, że to takie klasyczne i retro to nie mają pierwotnie myślałam o Roan Marita Prestige, ale wczoraj facet nam bardzo odradzał te "klasyczne modele" na rzecz tych z ruchomymi i węższymi kołami przednimi... I zachwalal Muuvo Quick 2.0, bo niby ta spacerówka taka super że do końca wozkowania ma wystarczyć
Sama nie wiem, musimy jeszcz pojeździć po sklepach, jak macie jakieś sprawdzone w Krakowie to dajcie znać
U nas zoo chyba jeszcze zamkniete, ale przez 2 albo 3 lata mielismy abonament roczny i mloda z tata bardzo czesto tam jezdzili. Teraz jakies przepisy sie zmienily, beda likwidowac niektore zwierzeta, no przedtem byly pokazy delfinow i fok, teraz juz jest zabronione, bo animalisci wywalczyli.My akurat zoo mamy nie daleko a Córeczka nigdy nie była
Tutaj sie nie obchodzi Dnia Dziecka, ale moze cos jeszcze wymysle
Asia Kasia
A o którym zoo piszesz jeśli mogę wiedzieć?U nas zoo chyba jeszcze zamkniete, ale przez 2 albo 3 lata mielismy abonament roczny i mloda z tata bardzo czesto tam jezdzili. Teraz jakies przepisy sie zmienily, beda likwidowac niektore zwierzeta, no przedtem byly pokazy delfinow i fok, teraz juz jest zabronione, bo animalisci wywalczyli.
Tutaj sie nie obchodzi Dnia Dziecka, ale moze cos jeszcze wymysle
Patrycjaaa97
Dziewczyny od rana mam wodnisty katar, narazie oprócz tego nic więcej. Co najlepiej mam brać żeby się choróbsko nie rozwinęło?
Asia Kasia
Masz może inhalator?Dziewczyny od rana mam wodnisty katar, narazie oprócz tego nic więcej. Co najlepiej mam brać żeby się choróbsko nie rozwinęło?
Patrycjaaa97
Masz może inhalator?
Mam, narazie plukam sobie solą fizjologiczna nos
Asia Kasia
To rób sobie inhalacje mnie zawsze to dupe ratuje a płukać płukań solą ale morskaMam, narazie plukam sobie solą fizjologiczna nos
Patrycjaaa97
To rób sobie inhalacje mnie zawsze to dupe ratuje a płukać płukań solą ale morska
Robię, oby pomogło. We wtorek mam badania krwi a w środę wizyta więc muszę wyzdrowieć jakimś cudem
reklama
Dolvit
Syrop z malin/ imbir/ cytryna/ miód / wit C można dobrą herbatkę zrobićRobię, oby pomogło. We wtorek mam badania krwi a w środę wizyta więc muszę wyzdrowieć jakimś cudem