martini6
Fanka BB :)
życzę zdrówkaRobię, oby pomogło. We wtorek mam badania krwi a w środę wizyta więc muszę wyzdrowieć jakimś cudem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
życzę zdrówkaRobię, oby pomogło. We wtorek mam badania krwi a w środę wizyta więc muszę wyzdrowieć jakimś cudem
Syrop z malin/ imbir/ cytryna/ miód / wit C można dobrą herbatkę zrobić
życzę zdrówka
Ja zamowilam angelsounds bo bylo jedyne polecane u mnie w Austrii ale mysle ze glownie kierowalabym sie opiniami w internecie. Ktoras tu dziewczyna juz nie pamietam kto pisala ze nie mogla znalezc w ogole tetna na tym detektorze co ja mam a ja znalazlam juz w 10+3 i nie mam zadnego problemu.
U la la to mnie przbilas wczoraj ja dziś dopiero śniadanko i leniuchuje w salonie na kanapie ale za raz idę się ruszyć muszę pazurki pomalować i tez jakas maseczkę i włosy umyć ułożyć wiec dziś typowe spaA ja dostałam dzisaj mocy nie wiem skąd ale korzystam zrobiłam. 2 zupy pomidorowa i pieczarkowa posprzątałam zrobiłam pranie iii wykąpałam się i ogoliłam a teraz siedzę z maseczka na twarzy ❤ korzystam póki jest lepiej i nie czuję się jak
Ja brwi paznokcie na wieczór jak Córka zasnie bo teraz nie ma takiej opcji żebym przy niej zrobiła chociaż nie ma co malować takie obgryzkiU la la to mnie przbilas wczoraj ja dziś dopiero śniadanko i leniuchuje w salonie na kanapie ale za raz idę się ruszyć muszę pazurki pomalować i tez jakas maseczkę i włosy umyć ułożyć wiec dziś typowe spa
Ja też [emoji846]A ja dostałam dzisaj mocy nie wiem skąd ale korzystam [emoji16] zrobiłam. 2 zupy pomidorowa i pieczarkowa [emoji28] posprzątałam zrobiłam pranie iii wykąpałam się i ogoliłam a teraz siedzę z maseczka na twarzy [emoji3590][emoji16] korzystam póki jest lepiej i nie czuję się jak [emoji90]
W BarcelonieA o którym zoo piszesz jeśli mogę wiedzieć?
I to wszystko przed 10?? Jestes moja bohaterkaA ja dostałam dzisaj mocy nie wiem skąd ale korzystam zrobiłam. 2 zupy pomidorowa i pieczarkowa posprzątałam zrobiłam pranie iii wykąpałam się i ogoliłam a teraz siedzę z maseczka na twarzy ❤ korzystam póki jest lepiej i nie czuję się jak