reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Dziewczyny jestem po wizycie☺ wszystko super, serce bije😍, dziecię ma 2,80 cm i bardzo unika zdjęć 😄 chyba po mamusi... do tego stopnia że przezpochwowe usg nie przyniosło rezultatu, więc przez brzuch miałam usg na którym niewiele widać
Super, że
@Nunu2020 mnie często kłuje i na środku i po bokach i tak jakby z dolu.. ale póki co wszystko było ok. Jak pytał lekarza to ma prawo kłuć w różnych miejscach bo się rozciąga tam wszystko 😉

Super wiadomości 😍

Jakie piękne są te fotki w 3d :) cudowne 🥰
@Nunu2020 mnie często kłuje i na środku i po bokach i tak jakby z dolu.. ale póki co wszystko było ok. Jak pytał lekarza to ma prawo kłuć w różnych miejscach bo się rozciąga tam wszystko 😉

Super wiadomości 😍

Jakie piękne są te fotki w 3d :) cudowne 🥰
Mam nadzieję, że u mnie też maluszki się rozpychają i dlatego odczuwam te kłucia😊

reklama
Wywalilo mi basior 😂😂 a tu wlasnie tosty sie robią 😂
IMG_20200529_211855.jpg

@Margerita91 @Ilsia
Gratuluję wizyt i zdrowych cudownych bobasków [emoji873]

@Rumiankowa wydaje mi się że tak jak pisały dziewczyny wyżej, na spokojnie w poniedziałek dowiesz się co i jak .
Ale mogli Ci chociaż więcej powiedzieć.
Nie stresuj się, na pewno jest tam wszystko dobrze [emoji173][emoji110]

Mój na razie też ale w szpitalu jak mnie przyjmowała ta doktorka mówi to zmierzymy jeszcze szyjka, A po chwili A nie nie u Pani jeszcze za wcześnie.

Och jaki piękny brzuszek [emoji173][emoji173][emoji873]
U mnie dziś KFC wjechało[emoji85][emoji1787]
Wywalilo mi basior [emoji23][emoji23] a tu wlasnie tosty sie robią [emoji23]
Zobacz załącznik 1126411

@Margerita91 @Ilsia
Gratuluję wizyt i zdrowych cudownych bobasków [emoji873]

@Rumiankowa wydaje mi się że tak jak pisały dziewczyny wyżej, na spokojnie w poniedziałek dowiesz się co i jak .
Ale mogli Ci chociaż więcej powiedzieć.
Nie stresuj się, na pewno jest tam wszystko dobrze [emoji173][emoji110]

Mój na razie też ale w szpitalu jak mnie przyjmowała ta doktorka mówi to zmierzymy jeszcze szyjka, A po chwili A nie nie u Pani jeszcze za wcześnie.

Och jaki piękny brzuszek [emoji173][emoji173][emoji873]
U mnie dziś KFC wjechało[emoji85][emoji1787]

Boze jak za mną chodzi McDonald! :D
Cudowny bencuś ❤ Ja jutro mam znajomych to się odstrzelę i tez fotę walne a co 😂😁
Haha :D dawaj dawaj! :D
Tez jutro idziemy do znajomych i jak przymierzylam kiecke to taki basior 😂

Ale dzisiaj dzień owocny w dobre wiadomości! Oby tak dalej! 😍😍😍 Gratulacje Dziewczyny 😘
Bejbis.. chyba dziolszka?
Dziewczyny mój bobas :) 8+5
To i ja się podzielę moim dzieciątkiem 🙂 zastanawiam.sie czy tylko nie ma za mało płynu owodniowego. Czy ja tylko sobie wymyślam różne rzeczy 🙂
Dziewczyny jestem po wizycie☺ wszystko super, serce bije😍, dziecię ma 2,80 cm i bardzo unika zdjęć 😄 chyba po mamusi... do tego stopnia że przezpochwowe usg nie przyniosło rezultatu, więc przez brzuch miałam usg na którym niewiele widać
A tomój dzidzius😊😚😋

reklama
Nie dam rady nadrobić wszystkiego :)
Ja dopiero w poniedziałek mam pierwsze USG, chyba jestem ostatnia pod tym względem. Czuję się bardzo dobrze. Wyniki morfologii mam też w normie a trochę się martwiłam czy będzie ok bo po pierwszej ciąży i ja i mały mieliśmy dość poważna anemię.
Pisalyscie wcześniej o wyprawce. Ja jeszcze nic nie kupuje, raczej poczekam aż będzie znana płeć.
Planuje kupić łóżeczko dostawne. Za pierwszym razem mieliśmy zwykle i usilnie próbowałam małego tam kłaść. Nawet na początku się udawało. Ale później jak usypial mi na rękach to każde odłożenie go do łóżeczka wybudzało go. Więc później wygodniej było jak usypial przy mnie w łóżku i wolałam już go nie ruszać. Myślę że dostawka się sprawdzi bardziej tym razem. Jeśli chodzi o wózek to ja miałam 2w1 z firmy bebetto i byłam bardzo zadowolona. Mam w bloku windę więc nie było problemu z noszeniem wózka po schodach. Ważne aby wózek miał pompowane koła i spora gondole. Nasze dzieciaki urodzą się w zimie więc będą w kombinezonach do tego kołderką więc polecam długa gondole na 80-85cm.
Natomiast spacerówki podobno są fajne z firmy Joie. Nie miałam ale dużo osób mówi, że dobrze się prowadzą, są lekkie i łatwo się składają. Ja wiem już z doświadczenia, że ważna jest podpórka pod nogi. W obecnej spacerówce tego nie mamy a że syn jest wysoki to mu te nogi tak wisza w tym wózku.

Do góry