Dzień dobry. Czy tylko ja mam jeszcze koszmary że mnie krew zalewa?
Człowiek się budzi przerażony i leci wpół zaspany na łeb na szyję do łazienki mało się nie wyrąbalam na zakręcie. Oczywiście tylko jakieś białe gluty od luteiny.
@Ragda śliczny ten Twój "basiorek"
@Patrycjaaa97 fajnie że pokazujesz dziewczynom zdjęcia 3d/4d może faktycznie któraś się zdecyduje
ja (stety/niestety) się do nich nie przekonam , dla mnie są creepy
wiem że to rzadka opinia, wręcz niespotykaną, ale mnie przerażają te ujęcia
Tak zachwalacie te detektory tętna, tak kusicie... Ale ja chyba zachowam te dwie stówki na ewentualny monitor oddechu (chociaż przy żadnym z chłopców nie miałam).
U nas dzisiaj jakiś sąsiad porąbany włączył pile mechaniczna o 7:40 a że mieszkam na wsi to się roznosi, no walnąć go chciałam! Dobrze że chłopcy cichutko, mąż nadal dosypia obok.
Jakie macie pomysły dla dzieci na dzień dziecka? Zastanawiam się nad wyjazdem do jakiegoś małego parku rozrywki / edukacji. Oprócz tego dla starszaka mam gry planszowe, ale dla młodszego nic bo się nie mógł zdecydować więc zahaczymy w poniedziałek o jakiś sklep i sobie wybierze . A turbo maluszkowi w brzuszku z okazji dnia dziecka chyba zrobię pierwsze ładne zdjęcie, bo już trochę wypchnął brzuchola