reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

Jejku jak miło czytać takie pocieszające wiadomości 🥰 u mnie w brzuszku dwa maleństwa więc może te dolegliwości będę odczuwać podwójnie, nie wiem jak sobie to tłumaczyć. Będę obserwować co się będzie działo i konieczne wspomnę o tym lekarzowi. Chyba zacznę łykać jakieś tapsy wyciszające hehe bo melisa jak widać już nie pomaga a ja to tylko żyje od wizyty do wizyty. Ciąża to taki wspaniały okres w życiu wszyscy mówią 😁a ja to się wiecznie tylko stresuje.

Spokojnie, to moja druga ciąża a mam wrażenie że się więcej stresuje niż w pierwszej 🙈 to już tak jest z nami 😂😂

reklama
@Nunu2020 mnie często kłuje i na środku i po bokach i tak jakby z dolu.. ale póki co wszystko było ok. Jak pytał lekarza to ma prawo kłuć w różnych miejscach bo się rozciąga tam wszystko 😉

Dziewczyny jestem po wizycie☺ wszystko super, serce bije😍, dziecię ma 2,80 cm i bardzo unika zdjęć 😄 chyba po mamusi... do tego stopnia że przezpochwowe usg nie przyniosło rezultatu, więc przez brzuch miałam usg na którym niewiele widać
Super wiadomości 😍

A tomój dzidzius😊😚😋

Dziękuję za foto może też wypróbuje😊
Jakie piękne są te fotki w 3d :) cudowne 🥰

No właśnie pojęcia nie mam.
Biorę pod uwagę trzy scenariusze:
- luxmed ma inne normy, o których nie wiem bo ich nigdzie nie podali,
- ważna jest różnica między wynikami a nie samo zmieszczenie się w normie albo
- ktoś się pomylił i wziął wynik drugi (143) za trzeci a tam norma jest do 140.

Nie wiem, musze czekać. Z taka pierdoła nie wypada dzwonić w piątek wieczór bo i tak najwcześniej kolejne badania w poniedziałek.
Tragedia tylko człowiek teraz się stresuje o co chodzi :/

Dziewczyny jestem po wizycie[emoji5] wszystko super, serce bije[emoji7], dziecię ma 2,80 cm i bardzo unika zdjęć [emoji1] chyba po mamusi... do tego stopnia że przezpochwowe usg nie przyniosło rezultatu, więc przez brzuch miałam usg na którym niewiele widać
Ale najważniejsze, że wszystko dobrze [emoji3590] gratulacje

reklama
Do góry