Ja tez mysle o dostawceHej.Dziewczyny , jakie łóżeczko planujecie kupić?Ja myśle o tym dostawnym na początek
Ten jest 3 w 1 akurat, ale wlasnie bardziej patrzylam pod wzgledem gondolki. Ale skoro i tak go nie kupie to mam jeszcze czas zeby sie porozgladac.Ładny Ale to 2 w 1 czy jak ? Ja już nie kupię nigdy wózka firmy krzak tzn z tych tańszych bo gondola jeszcze pół biedy.. Ale spacerowka zawsze coś nie tak.
Teraz przy Amelce mialam egg Ale myslalam tez nad bugaboo Fox albo buffalo.
Możesz poszukać używki, niektórzy z wózka korzystają nie wiele A cena połowę niższa
Ja dla Ami mialam taki kosz biały I na dużych kołach, odpsprzedalam znajomej I teraz ona odsprzeda mi.. Z tym że ma rozowy materiał I w razie w bede musiała prosic przyjaciółki mamę by nowy uszyla. Ten też mi szyla. Piękny był.
Co do zakupów to jeśli będzie cora to nie wiele mam do kupienia.. choć zastanawiam się nad podwójnym wózkiem bo Ami bedzie miała 2 latka.. Z drugiej strony będzie zima więc aż tak dużo pewnie nie będę używać A potem może już będzie wolała spacerować. Mam trochę czasu do namysłu.
Bujaczek mam mamaroo po Ami.
Dostawek do łóżka też- rozowa hahah no musi być cora bo nawet przewijak w salonie jak i przewijak z panienka mam rozowy.
No i żadnych ciuchów chlopiecych.
No to musisz miec dziewczynke, nie ma innej opcji