reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Hej hej 😉 ja myślę o tego typu mini łóżeczku 🙂 chce żeby stało w naszej sypialni
Też właśnie chcę do sypialni na początek,a potem może jak już dzidzi bd miało z 4 mc do swojego pokoju😊ale to się okaże w praniu😊😊😉

Jakos tak teraz czytam o tej infekcji ukladu moczowego i sie boje bo pisze ze jest niebezpieczne w ciazy bardzo. A ja mam i infekcje ukladu moczowego i pochwy. Jutro napewno dostane antybiotyk i go zacznę brać ale czy to wystarczy, czy z dzidziusiem bedzie w porzadku w sensie czy nie grozi mi porod przedwczesny i czy sam antybiotyk nie zaszkodzi. Wiem ze pewnie dostane bezpieczny dla kobiet w ciazy ale jakos antybiotyk zle mi sie kojarzy...no i sa to infekcje bakteryjne 😭😭😭 wiem ze jutro lekarz ale panikuje

Hej.Dziewczyny , jakie łóżeczko planujecie kupić?Ja myśle o tym dostawnym na początek

Ja mam w planach do sypialni dostawkę, a obok mam pokój który będzie dziecięcy i tam dam normalne łóżeczko :) przez dzień będzie tam spalo a na noc przy nas :)

Planuje lionelo theo :) myslalam o chicco next 2 to me dream ale tutaj wygrala cena :)

Screenshot_20200526-222424.jpg

Jakos tak teraz czytam o tej infekcji ukladu moczowego i sie boje bo pisze ze jest niebezpieczne w ciazy bardzo. A ja mam i infekcje ukladu moczowego i pochwy. Jutro napewno dostane antybiotyk i go zacznę brać ale czy to wystarczy, czy z dzidziusiem bedzie w porzadku w sensie czy nie grozi mi porod przedwczesny i czy sam antybiotyk nie zaszkodzi. Wiem ze pewnie dostane bezpieczny dla kobiet w ciazy ale jakos antybiotyk zle mi sie kojarzy...no i sa to infekcje bakteryjne 😭😭😭 wiem ze jutro lekarz ale panikuje
Nie bój sie :) na pewno da Ci taki który można :) pamietaj tylko żeby wspomnieć o narzeczonym :)

Nie bój sie :) na pewno da Ci taki który można :) pamietaj tylko żeby wspomnieć o narzeczonym :)
Tak wspomne napewno ale mam takego stresa ze nie wiem w zwiazku z ta infekcja. Do wizyty o tej 14.00 czas mi sie bedzie w nieskonczonosc ciagnac. Kolejny problem to fakt ze jade tam godzine a moj pecherz nie da chyba tyle rady 😅

Też miałam infekcje pecherza/cewki moczowej, mój lekarz zdecydował, że lepsza będzie furagina w zmniejszonej dawce, a nie antybiotyk. Do tego dużo piłam, m.in. soku z żurawiny i wszystko przeszło po 4 dniach leczenia.
Nie martw się, wszystko będzie dobrze 😘 Ja też się wystraszyłam i wiem że teraz się muszę pilnować bo infekcje lubią nawracać...
Twój lekarz na pewno wybierze leczenie najlepsze dla Ciebie i Maleństwa 😉

reklama
Też miałam infekcje pecherza/cewki moczowej, mój lekarz zdecydował, że lepsza będzie furagina w zmniejszonej dawce, a nie antybiotyk. Do tego dużo piłam, m.in. soku z żurawiny i wszystko przeszło po 4 dniach leczenia.
Nie martw się, wszystko będzie dobrze 😘 Ja też się wystraszyłam i wiem że teraz się muszę pilnować bo infekcje lubią nawracać...
Twój lekarz na pewno wybierze leczenie najlepsze dla Ciebie i Maleństwa 😉
Dziekuje za pocieszenie ❤❤❤ tak bardzo sie martwie

Do góry