reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
Ludzie to nie bgl komar tylko jakas glupia mucha. Nie dala sie ani zlapac ani wygodnic. Nakrylam sie kocem na glowie to mi franca we wlosy wlatywala. No myslalam ze cos mmie trafi i poltorego godziny przez tego dziada nie spie. Jeszcze jesyem glodna a nie moge nic zjesc...zla jestem okropnie 🤬😡

To wczoraj było z migreny..
Dzisaj jadę na samych sucharkach... 10 lat się z tym zmagam a w ciąży to już podwójnie
Boszzze oby jak najszybciej przeszło...
A tu nic wziąć nie można...paracetamol to cukierki. Mi łagodził lekko ketonal albo nimesil. Łagodził, nie usuwał... Współczuję Ci bardzo. Wiem co czujesz...

reklama
Cześć laski ❤️ Ja też dzisiaj nie śpię od 5, normalnie pewnie pospałabym do 8, ale chyba z tego samego powodu, co @Rumiankowa nie mogę spać :/

Wydaje mi się, że jestem spokojniejsza dzisiaj, niż kilka dni temu, ale zacznę się stresować pewnie bliżej wizyty... Na razie postaram się czymś zająć, mam trochę do nadrobienia na uczelni, więc dobrze się składa, o ile dam radę się skupić 😬

@niemandin jak samopoczucie przed jutrem?

kto jeszcze jutro wizytuje z nami?

po 3 szklankach wody i po prysznicu czuje się już znośnie.

Staram się być dobrej myśli, ciągle szukam potwierdzenia, że nadal jest wszystko ok i mam nadzieję, że to się dzisiaj sprawdzi...

Do góry