Patrycjaaa97
Fanka BB :)
I ja również się melduje chociaż po cichu liczę na to, że uda mi się jeszcze zasnąć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szlak nie dobrze ze znowu się zaczęły wymioty rozważałaś położenie się na oddziale?Hej Dziewczyny ja też nie śpię i dzień z migrena również się zaczyna.... Wczoraj ns wieczór z tego bolu wymiotowałam... Czuję się jak wrak człowieka
To wczoraj było z migreny..Szlak nie dobrze ze znowu się zaczęły wymioty rozważałaś położenie się na oddziale?
U mnie tez standardowo... mąż wstał do pracy o 4.30 i tak już leżę od tej godziny...Dzisiaj mnie dopadła bezsenność [emoji58]
Boszzze oby jak najszybciej przeszło...To wczoraj było z migreny..
Dzisaj jadę na samych sucharkach... 10 lat się z tym zmagam a w ciąży to już podwójnie
Właśnie ketonal albo nimesil i w miarę można było żyć a tu paracetamol do dupy..Boszzze oby jak najszybciej przeszło...
A tu nic wziąć nie można...paracetamol to cukierki. Mi łagodził lekko ketonal albo nimesil. Łagodził, nie usuwał... Współczuję Ci bardzo. Wiem co czujesz...
@niemandin jak samopoczucie przed jutrem?
kto jeszcze jutro wizytuje z nami?
po 3 szklankach wody i po prysznicu czuje się już znośnie.