Tymon'sMom
Fanka BB :)
Niestety dziewczyny ja się z wami żegnam. Serduszko przestało bić, dzidzius urósł niecałe 0,5cm od ostatniej wizyty, wiec prawdopodobnie umarł już kilkanaście dni temu.
Trzymam za was kciuki, mam nadzieje, ze już żadna z was nie będzie musiała przezywać tego co właśnie przeżywam.
Bardzo mi przykro trzymaj się, obyś jak najmniej boleśnie przez to wszystko przeszła i jak najszybciej była znów w ciąży ❤
Dziewczyny, czy Wy juz powiedziałyście najbliższym o ciąży? Jestem w 8 tygodniu wie tylko moja Mama i oczywiście mąż. Moja corka ma 8 lat i sama ostatnio zapytała sie czy nie jestem w ciąży, zle sie czuje i wyraźnie widać juz biust którego nie mialam i troszkę brzuszek. Boje sie strasznie powiedzieć aby potem nie było zaskoczeni. Czekacie do końca 1 trymestru? I jak z praca? Ja narazie jestem zdalnie ale nie wyobrażam sobie wracać do biura
My po prenatalnych mówimy rodzinie i znajomym, teraz tylko mąż i 2 moje przyjaciółki wiedzą aaa noi szefowa przed nią nic się nie da ukryć
@martini31 gratulacje, wspaniałe wiadomości
A ja swoje prenatalne mam 06.06 w Oslo ( dzięki @Basiola za info) u polskiego ginekologa i już odliczam z niecierpliwością, mam nadzieję,że to będzie szcześliwa data.
@EvilDesiree moje myśli też krążą w tym kierunku co twoje ,ale szybko je odrzucam, musi być dobrze i wyczekany dzidziuś zdrowy