Dzieki wielkie ciezko bylo wylapac i wlasnie dzwiek mi sie wydawal, ze ok, natomiast liczby skakaly, ale chyba nie bede sie przejmowac tym co na wyswietlaczu. Teraz wedlug om jest 9+5, mam nadzieje, ze za tydzien juz bedzie troche latwiej wylapacTak to ten cudowny dźwięk
reklama
@Tymon'sMom super ze sie udalo umówić ja ide na wizyte 08.05 to bedzie moj 11+4 tez tam nie moge sie doczekac jeszcze 3 tygodnie ale zleci mam nadzieję)
Dziekuje@aninek cudowny dźwięk
Wiecie to trzeba mieć moje szczęście, lekarz wypisał lek przeciwwymiotny, którego nie ma nigdzie w aptekach ani w hurtowniach... Uh. Zostaje mi męczyć sie. Współczuję Ci @Mama.lwica z powodu tych wymiotów dobrze że mimo nich wszystko z dzidzia w porządku
A nie mozesz zadzwonic do lekarza i powiedziec, ze ten lek jest niedostepny i zeby Ci przepisal inny?
Dziękuje Ci za słowa pocieszenia Twoja historia napawa mnie optymizmem Wizytę u mojego gin mam w ten czwartek. Od wczorajszego plamieniania na szczęście już nic sie nie pokazało. U mnie brązowy slad był dzis tylko rano po wizycie w toalecie. I cały dzień leżę/siedzę. Mój gin nie zalecił mi wczoraj żadnych leków.Ja tak miałam w 9tc. Też wieczorem pojawiło się trochę krwi (takiej jasnoróżowej) a przez 2 następne dni plamiłam lekko już na brązowo. Tylko że ja mama szpital pod nosem więc od razu jak zobaczyłam krew to pojechaliśmy na izbę przyjęć i zrobili mi usg. Okazało się że zrobił się mały krwiak przy kosmówce, ale z dzieckiem było wszystko ok. Brałam luteinę i acard (już wcześniej miałam przepisane) i dużo leezalam, tzw. oszczędzający tryb życia, zakaz seksu. Po 3 tyg. nie ma śladu po krwiaku.
W szpitalu powiedzieli że przyczyn utworzenia się krwiaka mogło być wiele, np. wysiłek fizyczny, stosunek itp. ale mógł się też utworzyć zupełnie bez przyczyny. Także głowa do góry i jak tylko możesz to idź do lekarza
Blaankaa
Fanka BB :)
O nie, o nie !!!
Pisałam do Was 13 odpowiedzi i skasował mi się post..
@martini31 @Karanga
Gratuluję Wam wizyt , cieszę się że wszystko dobrze [emoji173]
@martini31 będziesz miała parkę [emoji132][emoji173]
@Patrycjaaa97 @Dolvit
Ja mam wizytę 10.06 wtedy będę 11+5 więc też jestem do tyłu tutaj i może na tej wizycie zrobi mi prenatalne ?
@aninek piękny dźwięk [emoji173] ja się już nie mogę doczekać jak mi mój detektor dojdzie [emoji4]
@AnSaile przykro mi... trzymaj się kochana, nie powinny się dziać takie rzeczy. Mam nadzieję że szybko dasz nam znać że Wam się udało [emoji173][emoji847][emoji120]
Co do forum to myślę że czas to przede wszystkim, ale wydaje mi się że gdyby było zamknięte więcej moglybysmy pisać otwarcie, A tak może przeczytać nas każdy.
Pisałam do Was 13 odpowiedzi i skasował mi się post..
@martini31 @Karanga
Gratuluję Wam wizyt , cieszę się że wszystko dobrze [emoji173]
@martini31 będziesz miała parkę [emoji132][emoji173]
@Patrycjaaa97 @Dolvit
Ja mam wizytę 10.06 wtedy będę 11+5 więc też jestem do tyłu tutaj i może na tej wizycie zrobi mi prenatalne ?
@aninek piękny dźwięk [emoji173] ja się już nie mogę doczekać jak mi mój detektor dojdzie [emoji4]
@AnSaile przykro mi... trzymaj się kochana, nie powinny się dziać takie rzeczy. Mam nadzieję że szybko dasz nam znać że Wam się udało [emoji173][emoji847][emoji120]
Co do forum to myślę że czas to przede wszystkim, ale wydaje mi się że gdyby było zamknięte więcej moglybysmy pisać otwarcie, A tak może przeczytać nas każdy.
Ragda
@aninek jaki masz monitor tetna?
Mi powoli tez.... Ale takie fale sa raz tak raz inaczej..Hmmmm wyglada apetycznie uwielbiam takie kremy mmmm ja dziś po raz pierwszy od dłuższego czasu zjadłam cały obiad co sobie nałożyłam i mega mi smakowało chyba po mału odzyskuje apetyt
Martaa24
A ja już mam dość swojego braku apetytu... to co ugotuję to wkładam za chwilę do zamrażarki, bo nie mogę na to patrzeć. Zrobiłam sobie wieczorem obiad na dzisiaj do pracy i nie zjadłam, przyniosłam do domu i włożyłam do zamrażarki. Już mi chyba tylko jedno pudełko zostało, bo wszystkie wypełnione jedzeniem xd Kompletnie nie wiem co mam jeść, na nic nie mam ochoty. U Was widzę w większości nawet jak macie wymioty, to macie na coś do jedzenia ochotę, ja ciągle na nic, wszystko jest dla mnie takie obrzydliwe
Tylko owsianka mi rano wchodzi jako tako:/
Tylko owsianka mi rano wchodzi jako tako:/
reklama
Karanga
Właśnie nie pogadam z lekarzem w czwartek bo mam wizytę, to może coś wymyśli innego.A nie ma jakiegoś zamiennika?