reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
@aninek cudowny dźwięk 😍
Wiecie to trzeba mieć moje szczęście, lekarz wypisał lek przeciwwymiotny, którego nie ma nigdzie w aptekach ani w hurtowniach... Uh. Zostaje mi męczyć sie. Współczuję Ci @Mama.lwica z powodu tych wymiotów :( dobrze że mimo nich wszystko z dzidzia w porządku :)
Dziekuje 😊
A nie mozesz zadzwonic do lekarza i powiedziec, ze ten lek jest niedostepny i zeby Ci przepisal inny?

Ja tak miałam w 9tc. Też wieczorem pojawiło się trochę krwi (takiej jasnoróżowej) a przez 2 następne dni plamiłam lekko już na brązowo. Tylko że ja mama szpital pod nosem więc od razu jak zobaczyłam krew to pojechaliśmy na izbę przyjęć i zrobili mi usg. Okazało się że zrobił się mały krwiak przy kosmówce, ale z dzieckiem było wszystko ok. Brałam luteinę i acard (już wcześniej miałam przepisane) i dużo leezalam, tzw. oszczędzający tryb życia, zakaz seksu. Po 3 tyg. nie ma śladu po krwiaku.
W szpitalu powiedzieli że przyczyn utworzenia się krwiaka mogło być wiele, np. wysiłek fizyczny, stosunek itp. ale mógł się też utworzyć zupełnie bez przyczyny. Także głowa do góry i jak tylko możesz to idź do lekarza :)
Dziękuje Ci za słowa pocieszenia Twoja historia napawa mnie optymizmem :) Wizytę u mojego gin mam w ten czwartek. Od wczorajszego plamieniania na szczęście już nic sie nie pokazało. U mnie brązowy slad był dzis tylko rano po wizycie w toalecie. I cały dzień leżę/siedzę. Mój gin nie zalecił mi wczoraj żadnych leków.

O nie, o nie !!!

Pisałam do Was 13 odpowiedzi i skasował mi się post..

@martini31 @Karanga

Gratuluję Wam wizyt , cieszę się że wszystko dobrze [emoji173]
@martini31 będziesz miała parkę [emoji132][emoji173]

@Patrycjaaa97 @Dolvit
Ja mam wizytę 10.06 wtedy będę 11+5 więc też jestem do tyłu tutaj:p i może na tej wizycie zrobi mi prenatalne ?

@aninek piękny dźwięk [emoji173] ja się już nie mogę doczekać jak mi mój detektor dojdzie [emoji4]

@AnSaile przykro mi... trzymaj się kochana, nie powinny się dziać takie rzeczy. Mam nadzieję że szybko dasz nam znać że Wam się udało [emoji173][emoji847][emoji120]

Co do forum to myślę że czas to przede wszystkim, ale wydaje mi się że gdyby było zamknięte więcej moglybysmy pisać otwarcie, A tak może przeczytać nas każdy.

Zaczelam myśleć jednak o tym detektorze tętna... Jak na początku nie byłam przekonana tak dzisiaj jakos mnie naszlo i siedze i szukam jaki kupić... :o co polecacie?

A ja już mam dość swojego braku apetytu... to co ugotuję to wkładam za chwilę do zamrażarki, bo nie mogę na to patrzeć. Zrobiłam sobie wieczorem obiad na dzisiaj do pracy i nie zjadłam, przyniosłam do domu i włożyłam do zamrażarki. Już mi chyba tylko jedno pudełko zostało, bo wszystkie wypełnione jedzeniem xd Kompletnie nie wiem co mam jeść, na nic nie mam ochoty. U Was widzę w większości nawet jak macie wymioty, to macie na coś do jedzenia ochotę, ja ciągle na nic, wszystko jest dla mnie takie obrzydliwe :(
Tylko owsianka mi rano wchodzi jako tako:/

reklama
Do góry