reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2020

Cześć Dziewczyny! Tak dużo piszecie, że nie daję rady nadążyć ;) Mieszkamy aktualnie z mężem u moich rodziców na wsi i tu ciągle jest jakieś zajęcie albo towarzystwo, więc mało czasu spędzam przed ekranem. Ale jestem, żyję, zaczęłam 11 tydzień i w miarę możliwości śledzę co u Was :*

reklama
Dziewczyny a w którym tygodniu pierwszy raz slychalyscie serduszka dziecka u lekarza? 😊

Z okresu wychodziło wtedy 7+0, a z USG 6+1 :)

A nie doczytałam, wtedy tylko widziałam, jeszcze nie słyszałam :) Teraz idę w piątek, to będzie 10+2, może pozwoli posłuchać choć przez chwilkę :)

Ja słyszałam puścił mi. Co lekarz to inna opinia czy powinno się słuchać czy nie. Moj mi puścił chodź nie trwało to jakoś mega długo ;)

Glukoza wyszła mi podwyższona ;/
Teraz test obciążeniowy mnie czeka?

Mam też minimalnie podwyższone leukocyty, neutrofile i niedojrzałe granulocyty. Tym się jakoś nie martwię bo minimalnie ponad normę.

reklama
Ja szukałam wszędzie za pierwszy razem jak nie wiedziałam gdzie może być i mam tylko w jednym miejscu tam gdzie pisałam po środku po lewo tylko wyrywa mi moja tętnice. Nagram potem filmik z moja tętnica i z dzidzia jak mi się uda i wrzucę :) to zobaczysz sobie 😜 ale ja obstawiam tak to na bliźniaki ❤️😜 a koedy wizyta w końcu w tym tyg czy następnym ?

Wiem jak brzmi tętnica wlasnie. I to na pewno nie było to.ale może echo jakos idzie. Nie znam się. W następny piątek :( zastanawiam się czy nie ściemniać coś I nie pójść zeby tylko szybkie usg zrobili.

Do góry