reklama
EvilDesiree
Fanka BB :)
Również polecam taką różnicę [emoji3059]Między pierwszym a drugim jest 2 lata i 3 m-ce (widziałam że u którejś też tak wychodzi - super różnica! bardzo polecam) a między drugim a trzecim będzie 6 lat i 6mcy... Miało być również 2 lata ale jak w drugiej ciąży w 7tc zaczęłam wymiotować po ścianach i tak az do dnia porodu (podobnie miała chyba koleżanka - nie pamiętam niku-która ma synka i córeczkę i leżała w szpitalu na kroplówce) to powiedziałam że trzeciego nie będzie [emoji85]
W pewnym momencie my, matki jesteśmy potrzebne tylko do donoszenia pożywienia [emoji1787]
martini87
Super mami w kształcie literki cI jaka masz ta poduche? Mysle ze mi sie tez by taka przydala na ten moj kregoslup
King@
Link do: PODUSZKA DO SPANIA DLA KOBIET W CIĄŻY TYP C VELVET ja zastanawiam się nad tą w velvecie
EvilDesiree
Niestety z ripostami mam podobnie [emoji12]Dobry argument Ja to nieraz jak mi tak powie coś mąż to nie umiem sensownie odpowiedzieć. Niektórzy zawsze mają ciętą ripostę na końcu języka. Ja niestety zanim cokolwiek mi przyjdzie do głowy to trochę czasu minie. Dzięki za pomoc
A dzisiaj znowu mój na mnie wybuchnął i powiedział żebym sobie nie wyobrażała, że jak z tym nie wyjdzie to będziemy próbować ponownie.
Wczoraj wydawał się być na tak...a dzisiaj w trakcie sprzeczki z tym wypalił.
Nasz związek zawsze był burzliwy ale teraz jakbym go bardziej drażniła. Nie rozmawia ze mną, tylko odburkuje. Odkąd zrobiłam testy to nawet nie ma ochoty na seks...ba...nawet mnie nie przytula...a nawet potrafi strącić moją rękę jak ja chcę się przytulić.
Czarno to widzę...
martini87
Je papki ale już nie idealnie gladkie tylko z małymi kawałkami, takie np jak są w słoiczkach dla dzieci w 8 miesiacu. Ale nie umie np zjeść plasterka banana, makaronu, kawałka marchewki ugotowanej bo nie gryzie wcale. A te kawałki w papkach to są zawsze takie miękkie, że je tylko rozgniecie podniebieniem albo połknie w całości.Za niedługo znowu zaczną przyjmować lekarze. Najlepiej to już dzwoń i próbuj się umawiać z małym. Ciężko go będzie nawet do przedszkola dać skoro nie potrafi jeszcze samodzielnie jeść. Na pewno się stresujesz i męczysz. Czyli dalej papki je? A jak by mu pomalutku takie mini mini kawałeczki wprowadzać w papkach?
EvilDesiree
Cześć [emoji846]Hej dziś wszystkim miałam jechać na wizyte sama, ale nie dam rady, trzęsą Mi się nogi, nie mam głowy do kierowania autem, na szczęście mąż już jedzie z pracy z odsieczą
Trzymamy kciuki [emoji3590]
Akuku
Dobry argument Ja to nieraz jak mi tak powie coś mąż to nie umiem sensownie odpowiedzieć. Niektórzy zawsze mają ciętą ripostę na końcu języka. Ja niestety zanim cokolwiek mi przyjdzie do głowy to trochę czasu minie. Dzięki za pomoc
Ja Ci powiem, że nie raz ktoś mnie zaskoczy czyms czego się nie spodziewałam I z tego szoku nie potrafię odpowiedzieć.
Np kiedys mnie zaskoczyła "koleżanka" z pracy mówiąc "że tacy jak ja robią sobie dzieci bo im się pracować nie chce" no szczękę z podłogi zbieralam.. Ale pozniej jej powiedziałam jak to ja jestem leniwa.. porównując ja do siebie.. no i chyba się zdziwiła że jednak dzieci potrzebują wiekszej opieki niż pies.. że nie mogę iść spać kiedy chce.. I nie mogę leżeć jak jestem chora.. itd. Eh
E
Ewka34
Gość
Jak ja nie lubie takich ludziJa Ci powiem, że nie raz ktoś mnie zaskoczy czyms czego się nie spodziewałam I z tego szoku nie potrafię odpowiedzieć.
Np kiedys mnie zaskoczyła "koleżanka" z pracy mówiąc "że tacy jak ja robią sobie dzieci bo im się pracować nie chce" no szczękę z podłogi zbieralam.. Ale pozniej jej powiedziałam jak to ja jestem leniwa.. porównując ja do siebie.. no i chyba się zdziwiła że jednak dzieci potrzebują wiekszej opieki niż pies.. że nie mogę iść spać kiedy chce.. I nie mogę leżeć jak jestem chora.. itd. Eh
reklama
Rumiankowa
Jejku jakie to jest przykre dziewczyny, współczuje.Niestety z ripostami mam podobnie [emoji12]
A dzisiaj znowu mój na mnie wybuchnął i powiedział żebym sobie nie wyobrażała, że jak z tym nie wyjdzie to będziemy próbować ponownie.
Wczoraj wydawał się być na tak...a dzisiaj w trakcie sprzeczki z tym wypalił.
Nasz związek zawsze był burzliwy ale teraz jakbym go bardziej drażniła. Nie rozmawia ze mną, tylko odburkuje. Odkąd zrobiłam testy to nawet nie ma ochoty na seks...ba...nawet mnie nie przytula...a nawet potrafi strącić moją rękę jak ja chcę się przytulić.
Czarno to widzę...
Ale no trzeba mieć nadzieje, ze to minie. Ludzie jednak różnie reagują na takie „niespodzianki” i to tez strach na pewno jest. Nie chce usprawiedliwiać ale mam nadzieje, ze Wam się to wszystko poukłada.