reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Cześć, jestem tu na chwilę chociaż już nie będę mama w grudniu. Ale chciałabym się poradzić o wyniki badań cytologi. Nie rozumiem wogole co tu jest napisane.
Możecie napisać do mnie na priv i mi wytłumaczyć co jest napisane
Ps. U mnie wszystko okej, mam się w miarę okej. Za 2miesiace już będę mogła się starać o kolejne dziecko jeśli będę chciała. Jestem właśnie dziś po pierwszej wizycie od wyjścia ze szpitala i lyzeczkowaniu
Jak dla mnie z tego nic nie wynika. Jakby zapomnieli zaznaczyć do której grupy pasuje Twój wynik. Cieszę się, że u Ciebie wszystko ok. Trzymam kciuki, żeby szybko się udało zajsć w kolejna ciążę i donosić dzidziusia ✊

reklama
Cześć, jestem tu na chwilę chociaż już nie będę mama w grudniu. Ale chciałabym się poradzić o wyniki badań cytologi. Nie rozumiem wogole co tu jest napisane.
Ps. U mnie wszystko okej, mam się w miarę okej. Za 2miesiace już będę mogła się starać o kolejne dziecko jeśli będę chciała. Jestem właśnie dziś po pierwszej wizycie od wyjścia ze szpitala i lyzeczkowaniu
Moim zdaniem nie masz zmian nowotworowych ale masz jakas infekcje.

Jak dla mnie wszytsko jest ok, nie ma komórek nowotworowych ani dysplastycznych, ale najlepiej żeby ocenił to lekarz

Ja za to non stop bym jadła slodkie...
Jak w pierwszej ciąży cały czas starałam się zdrowo odżywiać tak w tej jestem załamana ilością słodyczy jakie pochłaniam...
Przy pierwszej tez slodkie, druga to tak warzywa owoce slodkie, a teraz mieso ryby slone itd 😱 gdzie w obu ciazach ryb nie moglam bo mnie odrzucalo

Chyba jakas infekcja po prostu. Malo czytelny ten wynik

Chyba bym nie ogarnęła tylu dzieci i podziwiam Ciebie i każda inna mame, która ma kilkoro dzieci 🙂 ja przy jednym nie wiem gdzie ręce włożyć, jestem wiecznie zmęczona, niewyspana i mam problemy z organizacją 😂 chyba, że ten mój to taki trudny przypadek.. tzn, że jest wymagający od urodzenia to wiem ale mam poczucie, że sobie kiepsko radzę w tej kwestii i mimo, że ciąża planowana to ja jestem trochę przerażona jak sobie z dwójką dam radę jak z jednym czasem nie mogę 🤔
Tez czasem nie ogarniam z jedna, a chce czwórkę. Ja mam tak, ze im mniej mam czasu tym lepiej go wykorzystuje. Poza tym po cichu liczę, ze jak będzie ta mała różnica wieku (2 lata) i będą troche straszę to zajmą się sobą i będą wspólnie wymyślać sobie zabawy :D poZa tym mam zamiar od początku włączać dzieci do obowiązków domowych, na zasadzie sprzątania po sobie, chociaż nie wiem na ile to realne :D

Przy pierwszej tez slodkie, druga to tak warzywa owoce slodkie, a teraz mieso ryby slone itd 😱 gdzie w obu ciazach ryb nie moglam bo mnie odrzucalo
A Twoje pierwsze dziecko to chłopiec czy dziewczynka? Nie wierze, żeby zachcianki miały dużo wspólnego z płcią, ale tak z ciekawości pytam :D

reklama
Tez czasem nie ogarniam z jedna, a chce czwórkę. Ja mam tak, ze im mniej mam czasu tym lepiej go wykorzystuje. Poza tym po cichu liczę, ze jak będzie ta mała różnica wieku (2 lata) i będą troche straszę to zajmą się sobą i będą wspólnie wymyślać sobie zabawy :D poZa tym mam zamiar od początku włączać dzieci do obowiązków domowych, na zasadzie sprzątania po sobie, chociaż nie wiem na ile to realne :D
Beda sie lać zobaczysz 😂😂😂😂 ja powiedzialam mezowi ze w psychiatryku wyladuje wtedy 😂😂😂😂

Do góry