E
Ewka34
Gość
Mam dwie babyA Twoje pierwsze dziecko to chłopiec czy dziewczynka? Nie wierze, żeby zachcianki miały dużo wspólnego z płcią, ale tak z ciekawości pytam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam dwie babyA Twoje pierwsze dziecko to chłopiec czy dziewczynka? Nie wierze, żeby zachcianki miały dużo wspólnego z płcią, ale tak z ciekawości pytam
Chyba bym nie ogarnęła tylu dzieci i podziwiam Ciebie i każda inna mame, która ma kilkoro dzieci [emoji846] ja przy jednym nie wiem gdzie ręce włożyć, jestem wiecznie zmęczona, niewyspana i mam problemy z organizacją [emoji23] chyba, że ten mój to taki trudny przypadek.. tzn, że jest wymagający od urodzenia to wiem ale mam poczucie, że sobie kiepsko radzę w tej kwestii i mimo, że ciąża planowana to ja jestem trochę przerażona jak sobie z dwójką dam radę jak z jednym czasem nie mogę [emoji848]
Dziewczyny mam lekkie plamienie (doslownie kropla)i brazowawy sluz przy podcieraniu. Czy któraś z Was miała tak w 5-6 tyg?
Grunt aby zdrowe :*Zachcianki a płeć.
Pierwsza ciąża - jadłam tylko nabial, warzywa i owoce (głównie cytrusy) - syn.
Drugie, trzecie i czwarte dziecko jadłam wszystko, choć najwięcej słodyczy i cytrusów - syn, córka, syn.
Teraz nabial, Pomidory, cytrusy i od kilku dni słodycze, na które wcześniej patrzeć nie mogłam. Ciekawe kto będzie? [emoji848]
Grunt aby zdrowe :*
Ja nie mialam. A zazywasz cos? Duphaston luteina?Dziewczyny mam lekkie plamienie (doslownie kropla)i brazowawy sluz przy podcieraniu. Czy któraś z Was miała tak w 5-6 tyg?
DuphastonJa nie mialam. A zazywasz cos? Duphaston luteina?