Mrs.Alice
Fanka BB :)
A kiedy masz wizytę? Może lepiej podjechać i sprawdzić czy wszystko wporzadkuDuphaston
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A kiedy masz wizytę? Może lepiej podjechać i sprawdzić czy wszystko wporzadkuDuphaston
Ja bym poszla jak najszybciej do lekarza na twoim miejscu zwlaszcza ze bierzesz duphaston to bym sie niepokoila skad plamienie w takiej sytuacji.Dziewczyny mam lekkie plamienie (doslownie kropla)i brazowawy sluz przy podcieraniu. Czy któraś z Was miała tak w 5-6 tyg?
Ja kupiłam jedne leginsy ciążowe w LidluKupiłam sobie dziś w Lidlu sukienkę ciążowa. Niby średnio mi się podobala tak na obrazku ale wzielam. Mam jednak nadzieję, że dziś usłyszę same dobre wiadomości i że nie będę jej musiała oddawać bo już ją przymierzałam i jest całkiem fajna
U mnie będzie różnica 2lata i 2miesiaceStarsza będzie miała 2 lata i 5 miesięcy
No ja dzisiaj rano umierałam... Ale się zdrzemnelam i tak zglodnialam, że naszła mnie ochota na domową pizzę.Od dwoch dni sie naprawdę lepiej czuje
Ale za to ciągle jestem głodna [emoji2960]
Nawet poszlam do tesciowej czy ma galaretke bo mi sie zachciało [emoji23] tak więc wrzucilam owoców do środka i bąbello będzie wieczorem jadł [emoji23]
Do tego zachciało mi sie nuggetsow z sosem czosnkowym i ostrym i do tego frytek [emoji23] wiec dzisiaj beda na obiad [emoji23]
Jaką będziecie miec teraz różnice między dziećmi jak najmlodsze wyjdzie w grudniu? U mnie bedzie dokładnie 23 miesiace, a rocznikowo rok po roku
To jest wszystko osobnicze. Ile ciąż tyle objawów o różnym nasileniu.Ja dzisiaj 7+0 mdłości się nasilają, ciągle ziewam mimo, że codziennie mam drzemkę ostatnio nawet dwie w ciagu dnia... Coraz mniej jem bo mój organizm niewiele akcpetuje, prawie wszystko mnie obrzydza [emoji17] myślicie, że kiedy to minie? A może jeszcze się będzie nasilać?
U mnie będzie 18 i 16 lat [emoji16]Jaką będziecie miec teraz różnice między dziećmi jak najmlodsze wyjdzie w grudniu? U mnie bedzie dokładnie 23 miesiace, a rocznikowo rok po roku