6 tydzień zaczęłam, aplikacja pokazuje mi (5+1)Bardzo ładny przyrost a który masz tydzień i dzien?
reklama
Evela.6
Fanka BB :)
Oj kochana nawet nie wiesz jak się staram myśleć pozytywnie. Ale z przeczuciami nie wygrasz.Zaraz zaraz zaraz
A kto mnie niedawno uspokajał ?
Hallllo ?
Proszę myśleć pozytywnie .
Ja właśnie wracam z drugiej bety.
Pewnie po południu wyniki ...
Echhh
Wizyta dopiero o 19.45 [emoji85]
Trzymam kciuki za betę [emoji110]
MALAVI
Aktywna w BB
Kciuki zacisniete
Ja już jutro wizyta i mam złe przeczucia ☹
Też mam jutro wizyte, więc będziemy we 3 wariować. Zawsze w grupie raźniej, chociaż mam nadzieję że będą potrójne dobre wieściHej. Ja dzisiaj jadę na pierwsze badania krwi i moczu, jutro wizyta. Trzymajcie kciuki co by ta moja glukoza jakoś cudownie spadła [emoji28][emoji51][emoji849]
Wiele razy tak miałam, że byłam PEWNA że to czym się martwię pójdzie najgorszym scenariuszem i prawie nigdy nie okazywało się to Prawdą Bardzo trzymam kciuki z całego serca życzę, żeby z ciążą było dobrzeOj kochana nawet nie wiesz jak się staram myśleć pozytywnie. Ale z przeczuciami nie wygrasz.
Wizyta dopiero o 19.45 [emoji85]
Trzymam kciuki za betę [emoji110]
Blaankaa
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i wyniki [emoji3059]
Ja dziś miałam jechać na te badania ale stwierdziłam że dziś poniedziałek więc będzie dużo moherów [emoji2960] i stwierdziłam że sobie pojadę jutro [emoji16]
A jak będę tak dni odwlekać to szybciej zleci do kolejnej wizyty [emoji16] (06.05)
Miłego Dnia!!!
Ja dziś miałam jechać na te badania ale stwierdziłam że dziś poniedziałek więc będzie dużo moherów [emoji2960] i stwierdziłam że sobie pojadę jutro [emoji16]
A jak będę tak dni odwlekać to szybciej zleci do kolejnej wizyty [emoji16] (06.05)
Miłego Dnia!!!
Jsawww
Ja odebrałam wyniki tsh i uwaga .... 0,0Ja właśnie wróciłam z badania krwi tsh bo tez miałam wysokie bardzo, wiec zobaczymy jak mi spadło czy w ogóle koło 13-14 wyniki online wiec super. Trzymam za was kciuki za betę dziewczyny ☺
Evela.6
Oby i u mnie tak było [emoji120]Też mam jutro wizyte, więc będziemy we 3 wariować. Zawsze w grupie raźniej, chociaż mam nadzieję że będą potrójne dobre wieści [emoji4]
Wiele razy tak miałam, że byłam PEWNA że to czym się martwię pójdzie najgorszym scenariuszem i prawie nigdy nie okazywało się to Prawdą Bardzo trzymam kciuki z całego serca życzę, żeby z ciążą było dobrze [emoji7]
L
Lebkuchen_mum
Gość
U mnie jutro wizyta na 10.15 u nowego lekarza...tez sie stresuje czy sie okaze kompetentny ale mam opinie od 1 osoby ze byl ok a od drugiej ze prowadzil jej zagrozona ciaze po 1 poronieniu i 1 pozamacicznej wiec licze ze bedzie ok. Choc to juz dziadzius o lasce licze ze ma doswiadczenie jak na swoj wiek
King@
Hej u mnie też wynik niski 0.68, a odkąd się leczę nigdy nie zeszłam poniżej dwóch, jestem na euthyrox 125 a ty ?Ja odebrałam wyniki tsh i uwaga .... 0,0
Jsawww
Ja nigdy nie brałam leków od tarczycy , zawsze wyniki w granicach normy, w poprzedniej ciąży tez tsh spadło prawie do 0 , mój gin w szoku mówi ze nigdy nie widział takiego wyniku, ale czuje to, pocę się , ręce się trzęsą i mam okresowa arytmię , ale to w pierwszym trymestrze może tak być, nadczynność ciężarnych....Hej u mnie też wynik niski 0.68, a odkąd się leczę nigdy nie zeszłam poniżej dwóch, jestem na euthyrox 125 a ty ?
reklama
Martusia1992
Ja nie przewidywałam tego. Poszłam na normalną wizytę do ginekologa a ten stwierdził że od miesiąca płód się nie rozwija ;(Przepraszam ze zapytam tez malenstwo się nie rozwijało jak i @Martusia1992 ? Mam za tydzień usg będzie to 10 tc i boje się bardzo żeby wszystko było okej bo mam krwiaka. Czy coś was niepokoiło a potem wyszło ze malenstwo się nie rozwijało ? Wiem ze to straszne dla was i przepraszam z góry...