martini6
Fanka BB :)
Hej. Ja dzisiaj jadę na pierwsze badania krwi i moczu, jutro wizyta. Trzymajcie kciuki co by ta moja glukoza jakoś cudownie spadła [emoji28][emoji51][emoji849]
Trzymamy kciuki !
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej. Ja dzisiaj jadę na pierwsze badania krwi i moczu, jutro wizyta. Trzymajcie kciuki co by ta moja glukoza jakoś cudownie spadła [emoji28][emoji51][emoji849]
Gdybym nie była po pozamacicznej to może bym się tak nie stresowała.
Kurcze dziewczyny coś na prawdę jest nie tak, boli i boli. Na razie nie jest to taki bol nie do wytrzymania ale przeszkadza bardzo. Niestety muszę jechać do pracy, ale jak będzie beta zbyt niska to od razu się zwalniam. I jadę do domu a raczej na oddział od razu.
Ginekologa mam w środę, a te dwa dni muszę do pracy. ;/A i tak pomyślałam. Że to że bete będzie miała ok to wiem i musi tak być!
Ale idź do gina na usg niech on Ci pooglada te jajniki.
Rozumiem Twoje obawy ale tym razem musi być dobrze trzymam. Mocno kciukiGdybym nie była po pozamacicznej to może bym się tak nie stresowała.
Wczoraj oglądałam zdjęcia swojej Malutkiej córeczki i tak się rozczuliłam chyba po mału do mnie to dociera i chyba się z tym godzęBędzie dobrze dasz radę ! Ja wierze w Ciebie i malenstwo !
Ginekologa mam w środę, a te dwa dni muszę do pracy. ;/
A u mnie dramat z cera. Z synem miałam takacpiekna, a teraz jakas tlusta i pryszcze i włosy brzydkie. BleeeDzień dobry dziewczyny wiecie jaki pozytywny objaw u siebie zauważyłam? Mam bardzo ładna cerę- taka ładna jak u dziecka miałam ostatnio przy przyjmowaniu anty. Po odstawieniu wróciła przesuszona, łuszcząca się skóra, a teraz jest pięknie!