Evela.6
Fanka BB :)
Piękny widok [emoji3589] rośnijcie zdrowo!Hej dziewczyny
Dawno nie zagladalam...
Byłam dziś u giną prywatnie i potwierdził ciąże. Serduszko biło[emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piękny widok [emoji3589] rośnijcie zdrowo!Hej dziewczyny
Dawno nie zagladalam...
Byłam dziś u giną prywatnie i potwierdził ciąże. Serduszko biło[emoji4]
U mnie od owulacji wynosila ponad 37° kiedy zarodek sie zagniezdzal mialam 37°8 a teraz ciagle mam miedzy 37.2/37.5Mierzyłyście temperaturę ciała po zapłodnieniu aż do pozytywnego testu?
Moge zapytac ile masz lat?
No widzisz! Superrr! GratulacjeHej dziewczyny
Dawno nie zagladalam...
Byłam dziś u giną prywatnie i potwierdził ciąże. Serduszko biło
Tak jak powiedział.. Leż, odpoczywaj. bądź dobrej myśli :*Dziewczyny a ja zaczęłam plamić. Przy podtarciu było takie lekko brązowe, później jak poszłam to było najpierw brązowe a za chwilę normalna krew (nie dużo, ale było).. Do tego lekki ból brzucha jak na okres. Zadzwoniłam do ginekologa i ma mi przysłać zaraz receptę na duphaston, muszę odpoczywać i zobaczymy co dalej... Mówił, że jak ból będzie większy albo krwawienie będzie większe to do szpitala..
Dwie ciążę za pierwszym razemIle starałyscie się o dziecko bo ja 7 cykli 8 szczesliwy
Ja nie mierzyłam, bo brałam luteinę.Mierzyłyście temperaturę ciała po zapłodnieniu aż do pozytywnego testu?
Ale o maly włos i dostałabym tabletki na wywołanie miesiączki... Sporo przeszlam przez ostatnie 3 tyg... Na szczęście już wsio ok i nie żyje w niepewności....No widzisz! Superrr! ❤❤❤ Gratulacje
Teraz bedzie wszystko dobrze!Ale o maly włos i dostałabym tabletki na wywołanie miesiączki... Sporo przeszlam przez ostatnie 3 tyg... Na szczęście już wsio ok i nie żyje w niepewności....