Akuku
Fanka BB :)
@Ragda @Migdalove Do mnie to w ogóle ta ciąża nie dociera. Niby wiem, że w niej jestem, testy pozytywne, beta rośnie a ja sobie żyje normalnie i nie ogarniam co się dzieje [emoji28][emoji38][emoji1787]
Do mnie też, mdlosci mi o tym przypominają
To prawda, u mnie pomaga naprawdę jak zagryze płatki kukurydziane na sucho lub chlebek ryżowy na sucho za każdym razem jak zaczyna mnie mdli. Staram się też jesc co 2 Max 3 godz coś drobnego jesli wypada miedzy posiłkami. Dziś nawet wszedł obiad z mięsem i mi smakował I nic mi nie bylo (Ale gotowany wczoraj wiec zapachy nie meczyly)Kolejny wieczor, kolejne okropne mdlosci i kolejne wymiotowanie. Nie wiem czemu na wieczor mnie bierze. 3 dzien pod rzad. Przez caly dzien nic a wieczor i to samo. Okropne uczucie miec takie mdlosci. Niech te co nie maja objawow sie ciesza!!!
Co do objaw I kolejnych ciąż to mialam napisac I zapomnialam.. że o objawach się szybko zapomina A przynajmniej nie myśli jak instynkt macierzyński sie włączy
Ja dopiero teraz jak już jestem w ciazy I np budzę sie na soku w nocy to przypominam sobie jak sie czulam na końcówce I zastanawiam sie jak moglam o tym "zapomnieć" haha