Tysiące mysli chodzi mi po glowie dzis 5tydz i 2 dz. Jeszcze nie umowilam sie na wizyte tak bardzo sie boje . Chce juz isc by miec pewnosc ze uslysze bijace serduszko Co do objawów prócz tkliwosci piersi nic sie nie dzieje . Nie moge sobie miejsca znaleźć ... ufff dlaczego ten czas tak wolno plynie. Gratuluje wszystkim pieknych wizyt witam kolejne grudniowe mamusi ))
reklama
Rumiankowa
Fanka BB :)
Ja właśnie byłam na badaniu tsh i t4. Super sprawnie i jak zawsze sympatycznie (to akurat w luxmedzie). Śmiesznie bo jak mnie pani zapytała czy jestem w ciąży to odruchowo najpierw powiedziałam nie i smiejac się od razu poprawiłam. Chyba to nie do końca do mnie dociera ;p
Najgorzej, ze tabletkę wzięłam dopiero po powrocie wiec minimum 30min czekania na cokolwiek do zjedzenia/wypicia. No i jak nie mam mdłości za bardzo tak teraz na takim głodzie mnie meczy. No ale wytrzymam jakoś
Najgorzej, ze tabletkę wzięłam dopiero po powrocie wiec minimum 30min czekania na cokolwiek do zjedzenia/wypicia. No i jak nie mam mdłości za bardzo tak teraz na takim głodzie mnie meczy. No ale wytrzymam jakoś
Rumiankowa
Tysiące mysli chodzi mi po glowie dzis 5tydz i 2 dz. Jeszcze nie umowilam sie na wizyte tak bardzo sie boje . Chce juz isc by miec pewnosc ze uslysze bijace serduszko Co do objawów prócz tkliwosci piersi nic sie nie dzieje . Nie moge sobie miejsca znaleźć ... ufff dlaczego ten czas tak wolno plynie. Gratuluje wszystkim pieknych wizyt witam kolejne grudniowe mamusi ))
Ja tez w sumie tylko te piersi czuje. Bardzo okazjonalnie mdłości i to tez nie takie do wymiotów tylko takie słabe
Myśle, ze zadzwonić umówić się warto - bo nie wiadomo ile w obecnej sytuacji będziesz czekać na wizytę
trzeba być dobrej myśli!
Pewno masz racje co do wizyty . Grunt to pozytywne mysliJa tez w sumie tylko te piersi czuje. Bardzo okazjonalnie mdłości i to tez nie takie do wymiotów tylko takie słabe
Myśle, ze zadzwonić umówić się warto - bo nie wiadomo ile w obecnej sytuacji będziesz czekać na wizytę
trzeba być dobrej myśli!
basia.sinkiewicz
Dziewczyny czy tyłka ja widze tą drugie kreskę? Jestem 6 dni przed @.
Rumiankowa
Na 4 dni przed miałam podobnie wiec Z niecierpliwością zrobiłam test innej marki, chyba bobotest super czuły. I mimo, ze robiłam po południu to już miałam wyraźniejsza kreskęDziewczyny czy tyłka ja widze tą drugie kreskę? Jestem 6 dni przed @. Zobacz załącznik 1109518
L
Lad
Gość
Ale to jest test owualcyjny, on ci nie wskaże ciąży. Wiadomo, że są historie, które niby mówią o tym, że pokazała ale wg mnie to po prostu przypadek. Chyba, że chodzi Ci o to czy owulacja będzie, to już Ci mówię, żeby określić nadchodząca owulacje kreski muszą byc chociaż o tej samej intensywności. Więc jeśli czekasz na ciążę zrób test ciążowy jutro albo poczekaj do terminu @. Albo idź na betę.Dziewczyny czy tyłka ja widze tą drugie kreskę? Jestem 6 dni przed @. Zobacz załącznik 1109518
L
Lad
Gość
Tylko to jest test owualcyjny, nie ciążowy, jest nadruk LH a nie HCGNa 4 dni przed miałam podobnie wiec Z niecierpliwością zrobiłam test innej marki, chyba bobotest super czuły. I mimo, ze robiłam po południu to już miałam wyraźniejsza kreskę
Rumiankowa
Haha ale ja ślepa jestem. Nie spojrzałam.Tylko to jest test owualcyjny, nie ciążowy, jest nadruk LH a nie HCG
Ja na hcg miałam właśnie taka blada kreskę, cień.
Z owulacyjnymi nie miałam do czynienia, przepraszam za wprowadzanie w błąd!
reklama
basia.sinkiewicz
Nie. To test ciążowy.