reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2020

Cześć Dziewczyny,
Nie dam rady nadrobić kilkudziesięciu stron zaległości, za szybkie jesteście 😀 czytam wybiórczo, ale staram się być na bieżąco 😉 serdecznie wszystkim gratuluję i trzymam za nas kciuki 🤩
U mnie dziś 6+0, USG miałam w miniony wtorek ale było widać tylko pęcherzyk, możliwe że ciąża jest trochę młodsza bo miałam dłuższe cykle... Kolejne USG i badania z krwi za tydzień, w poniedziałek.
Nie mogę się doczekać... Zaczynam już świrować bo wszystkie objawy ustąpiły, lekko ciągnęło mnie w podbrzuszu i miałam lekkie mdłości a teraz tylko jestem zmęczona, mam nadzieję że po prostu mam szczęście do objawów a nie ze coś jest nie tak...
Mam 27 lat i to moja pierwsza ciąża, to tak w ramach przedstawienia, bo bardzo dużo Was dołączyło odkąd ostatni raz pisałam 😉

Ostatnia edycja:
reklama
Ja się żegnam. Byłam u lekarza nie było pęcherzyka, oczywiście podejrzenie pozamacicznej przeplakalam cały dzień.. dzisiaj hcg 200 czyli spadło sporo może biochemiczna ..Nie wiem. W środę sprawdzę jak sytuacja .

Zastanawiam się czy to nie od odstawienia bromergonu w gwałtowny sposób .

Trzymaj się cieplutko. Przykro bardzo.

Ja się żegnam. Byłam u lekarza nie było pęcherzyka, oczywiście podejrzenie pozamacicznej przeplakalam cały dzień.. dzisiaj hcg 200 czyli spadło sporo może biochemiczna ..Nie wiem. W środę sprawdzę jak sytuacja .

To chyba raczej biochemiczna :( ja tez odstawilam dostinex nagle i powiem wam ze po dzisiaj boje sie coraz bardziej jutrzejszej wizyty :((

Ja też senna :/ tort piękny ps ja też torciara Choc już nie praktykująca.
Podeślę później jakieś zdjęcia ;) nauczyłam się na torach dla swoich dzieci ;)

Powiem Ci że też zawsze się bałam że przytyje I niestety po ciazach mam spora nadwagę:/ po 4 ciazy schudłam.. po 5 mi się nie udało jeszcze, ale ja z tych co ty ja karmiac piersia- malo kto tak ma.. Ale ja mam.
No i np z porodowki wróciłam z 3 kg na minusie gdzie dziecko zwazylo ponad 3, gdzie tu logika.

Na początku można zle wyglądać A później właśnie ladnie. Niestety teraz organizm przechodzi szok.

Trzymam Kciuki, postaraj się być spokojna.

Nie możesz tak myśleć, nadziej umiera ostatnia. Trzymam kciuki.

Co do pracy to ja pracowałam w Tesco Ale poszła na tzw opiekuńcze i nie należy mi się nic, nawet macierzyńskie bo tak jakbym na ten czas nie była zatrudniona. Swoja droga do pracy powinnam wrócić do grudnia..
Kiedyś piekłam torty na zamówienia Ale zrezygnowałam, duzo zachodzi A jak policzyć ile kosztują produkty i czas to mało zarobek wychodzi.

Robilam tez rzesy Ale teraz kwarantanna.
Super te twoje torty! Szkoda, ze juz nie robisz 🙁 Ja tez glownie z masy cukrowej robie 😉
IMG-20200311-WA0003.jpgIMG-20200305-WA0021.jpgIMG-20200305-WA0001.jpgIMG_20200206_163901.jpg
Witam grudniowe mamy miło mi będzie do Was dołączyć dziś się dowiedzialam że jestem w 6 tyg.serduszko już bije Mam 35 lat i 7 letniego syna.Ciaza zaskoczenie bo strasznie nieregularne cykle Termin mam na 15 grudzień Zobacz załącznik 1108929
Witaj Marteczka, to mamy tak samo, ja tez mam 35 lat i jedna siedmiolatke w domu 😁

Strasznie mi przykro 🙁

Bardzo mocno przytulam :*

Cześć Dziewczyny,
Nie dam rady nadrobić kilkudziesięciu stron zaległości, za szybkie jesteście 😀 czytam wybiórczo, ale staram się być na bieżąco 😉 serdecznie wszystkim gratuluję i trzymam za nas kciuki 🤩
U mnie dziś 7+0, USG miałam w miniony wtorek ale było widać tylko pęcherzyk, możliwe że ciąża jest trochę młodsza bo miałam dłuższe cykle... Kolejne USG i badania z krwi za tydzień, w poniedziałek.
Nie mogę się doczekać... Zaczynam już świrować bo wszystkie objawy ustąpiły, lekko ciągnęło mnie w podbrzuszu i miałam lekkie mdłości a teraz tylko jestem zmęczona, mam nadzieję że po prostu mam szczęście do objawów a nie ze coś jest nie tak...
Mam 27 lat i to moja pierwsza ciąża, to tak w ramach przedstawienia, bo bardzo dużo Was dołączyło odkąd ostatni raz pisałam 😉
U mnie tez slabo z objawami i poki co jedyne co mam to dwie kreski na tescie, lekkie mdlosci i sennosc. Wedlug om jestem teraz w 5+4 i pierwsza wizyte bede miec 4 maja przez telefon, tak ze ten... jak dla mnie to jedna niespodzianka czy tam cos bedzie czy nie, ale staram sie myslec pozytywnie, chociaz ostatnia ciaze stracilam w 8 tyg.

U mnie tez slabo z objawami i poki co jedyne co mam to dwie kreski na tescie, lekkie mdlosci i sennosc. Wedlug om jestem teraz w 5+4 i pierwsza wizyte bede miec 4 maja przez telefon, tak de ten... jak dla mnie to jedna niespodzianka czy tam cos bedzie czy nie, ale staram sie myslec pozytywnie, chociaz ostatnia ciaze stracilam w 8 tyg.

O A ja dzisiaj 5+2 . Wczoraj senna jak Lemur dzisiaj nie. Za to wielki apetyt i te Twoje torty z obrazka też bym zjadła :D
Gratuluję talentu !
Ja też straciłam 2 ciążę w 8 tygodniu. Najprawdopodobniej wada genetyczna .
Jak to lekarz powiedział. Nie miałam na to wpływu. To się zdarza. ... Heh

reklama
Do góry