Evela.6
Fanka BB :)
Przyrost jest ale znikomy. Dam znać w środę wieczoremMin się wydaje że to dobry przyrost jak na niecałe 24 h...
Jednak ten przyrost jest
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przyrost jest ale znikomy. Dam znać w środę wieczoremMin się wydaje że to dobry przyrost jak na niecałe 24 h...
Jednak ten przyrost jest
O A ja dzisiaj 5+2 . Wczoraj senna jak Lemur dzisiaj nie. Za to wielki apetyt i te Twoje torty z obrazka też bym zjadła
Gratuluję talentu !
Ja też straciłam 2 ciążę w 8 tygodniu. Najprawdopodobniej wada genetyczna .
Jak to lekarz powiedział. Nie miałam na to wpływu. To się zdarza. ... Heh
Dziewczynki moje, trzymajcie kciukasy za wizytę. Mam dziś o 17.30. Zaczynam się denerwowac czy na pewno wszystko jest ok. Niby jestem dobrej myśli bo objawow mam sporo ale same wiecie, różnie to może być na tak wczesnym etapie ciąży.
W pierwszej dosłownie kilka epizodów mdlosci, w drugiej byla tragedia mdlosci non stop przez 5 miesiecy.. 2 razy tylko wymiotowalam, zawsze po bhraczkowej wiec jej nie jadłam Ale zdycha nie było tak się źle czulam. W 3,4,5 ciazy dosc spoko, nie bylo tragedii nawet z jedzeniem.. odrzucili od słodkiego w 5 ciazy Ale ogólnie to ok. Teraz znowu mdlosci mecza raz mocniej raz mniej.. jednak to nie jest wyznacznikiem dobrze rozwijającej się ciazy.Ale ja poronilam drugą ciążę. I jeszcze poronienie zatrzymane miałam.
Także wkręcam sobie że coś nie tak :/
Wszystkie ciążę miałaś sensacje czy któraś spokojna ?
Ps. Ale bym zjadła Twój tort wszystkie piękne! I pewnie smaczne
Cześć dziewczyny, przygarnięcie jeszcze jedna grudniowa zgubę ? Om miałam 27.02 termin wychodzi mi na 7 grudnia ale u mnie to nic pewnego z terminem bo to mój trzeci cykl po poprzedniej ciąży, a i synek 1,5 roku jeszcze na kp więc moje ostatnie cykle nie były regularne. Do gin nie mam jeszcze terminu, narazie była tylko porada telefoniczna a na termin czekam. Póki co zrobiłam dwa testy i oba wyszły pozytywne. Póki co jestem spokojna i pozytywnie nastawiona i chętnie tu przycupne mam nadzieję że aż do grudnia
Mnie mielone tak odepchnelo ze myslalam ze zwymiotuje jak ostatnio powąchałam. Chlop twierdzil ze normalne a mi niesamowicie smierdzialo to musial zjesc wszystko sam ale kurczak dalej jest mniam
Hmm może mu żeby wychodzą? Moja córka też przesypiala noce już A teraz znowu się budzi Ale spi nadal z nami, ma taka wielka potrzebę przytulania A przy tym szczypania :/ próbuje ja usypiam w jej łóżku Ale budzi się dość często.Synek ma 20 miesięcy. Śpi sam w swoim łóżeczku i swoim pokoju odkad miał niecałe 10 miesięcy. Niedawno przesypial całe noce, czasem budził się raz na jedzenie a poza tym spał. Od ponad tygodnia mu się coś poprzestawiało i wstaje 4-6 razy w nocy. Czasem jest tak, że ledwo go uśpię, sama zdaze zasnac i on się znowu budzi..
Gratuluję rozpuść się.Witam grudniowe mamy miło mi będzie do Was dołączyć dziś się dowiedzialam że jestem w 6 tyg.serduszko już bije Mam 35 lat i 7 letniego syna.Ciaza zaskoczenie bo strasznie nieregularne cykle Termin mam na 15 grudzień Zobacz załącznik 1108929
Ja jednak czekalabym na wizytę, jak ktos napisał pod 1000 spada przyrost wiec ważne że rośnie.Wg USG 5t 1d wg OM 7t 1d... Nie robię sobie już nadziei
Super te twoje torty! Szkoda, ze juz nie robisz Ja tez glownie z masy cukrowej robie
Zobacz załącznik 1108946Zobacz załącznik 1108947Zobacz załącznik 1108948Zobacz załącznik 1108949
Witaj Marteczka, to mamy tak samo, ja tez mam 35 lat i jedna siedmiolatke w domu
Strasznie mi przykro
W pierwszej dosłownie kilka epizodów mdlosci, w drugiej byla tragedia mdlosci non stop przez 5 miesiecy.. 2 razy tylko wymiotowalam, zawsze po bhraczkowej wiec jej nie jadłam Ale zdycha nie było tak się źle czulam. W 3,4,5 ciazy dosc spoko, nie bylo tragedii nawet z jedzeniem.. odrzucili od słodkiego w 5 ciazy Ale ogólnie to ok. Teraz znowu mdlosci mecza raz mocniej raz mniej.. jednak to nie jest wyznacznikiem dobrze rozwijającej się ciazy.
Gratuluję, kiedy masz wizytę? Ja też karmiła w ciazy, z tym że ja zaszlam jak pierwszy mial 9 miesiecy i tak samo jak 3 mial 9 miesiecy
Mnie mielone tez I surowe mięso, jeśli chodzi o obróbkę.. zjem kurczaka i karkowke Ale robic mi ciężko:/
Hmm może mu żeby wychodzą? Moja córka też przesypiala noce już A teraz znowu się budzi Ale spi nadal z nami, ma taka wielka potrzebę przytulania A przy tym szczypania :/ próbuje ja usypiam w jej łóżku Ale budzi się dość często.
U nasbpomoglo znprzesypianiem nie dawanie jedzenia w nocy, tylko że ja stopniowo dawalam coraz mniej mleka A więcej wody az została prawie sama woda i przestała się budzić
Gratuluję rozpuść się.
Ja jednak czekalabym na wizytę, jak ktos napisał pod 1000 spada przyrost wiec ważne że rośnie.
Wgl w uk Ci betę badają? Mi zabdali kiedy to wynik mialam po tyg czy dluzej. Ale u nas nie ma prywatnego.
Piękne tez masz torty, nie robię bo ludzie się ciagle reagowali A że drogo itd.. No i druga sprawa, e robilam po nocach, więc czesto nie spalam do 4 rano A potem dzien wrak człowieka.. przy dzieciach nie dałam rady.
Ps widac że bardzo estetycznie robisz
Przykro mi bardzoPierwszy raz byłam u tego lekarza, bo umówiłam się na'szybko' bo prolaktyne miałam tylko 13 i chciałam się poradzić. Ogólnie lekarz okropny i napewno do niego nie wrócę ale mówił, że mam być spokojna, miałam iść do niego jutro bo chciał zobaczyć czy coś się rusza ale na środę umowion ajuz byłam wcześniej do swojego więc wolę poczekać ten 1 dzień. Ja już mam za sobą puste jajo płodowe, fakt-wtedy nawet bety nie badałam. 2 ciążę obumarły i też na pierwszym USG były dokładnie o 2 tyg młodsze... Nie daje to nadziei.
Przykro miJa się żegnam. Byłam u lekarza nie było pęcherzyka, oczywiście podejrzenie pozamacicznej przeplakalam cały dzień.. dzisiaj hcg 200 czyli spadło sporo może biochemiczna ..Nie wiem. W środę sprawdzę jak sytuacja .
Zastanawiam się czy to nie od odstawienia bromergonu w gwałtowny sposób .
Ja z koleji mogłabym litrami pic tonic..... wypilab na raz cała butelkę ale pewnie poszło by na stratyMnie mielone tak odepchnelo ze myslalam ze zwymiotuje jak ostatnio powąchałam. Chlop twierdzil ze normalne a mi niesamowicie smierdzialo to musial zjesc wszystko sam ale kurczak dalej jest mniam
To chyba tylko ja mam wizytę tak pozno, dopiero w 6+6 (jedna aplikacja mówi 6+6 druga 7+0)...
No ale pod wpływem tego forum nie wytrzymałam i te betę i progesteron zrobię.
Jakoś jestem dziwnie spokojna, ze tym razem jest ok ale... ale jakby miało być nie to wolałabym się dowiedzieć jak najszybciej.