bejbi002
Fanka BB :)
To słuchaj ginekologa, jak masz tyle tabletek albo recepte zeby starczylo Ci do czwartku to spokojnie lepiej wiecej niz za małoGinekolog kazal 3 dziennie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To słuchaj ginekologa, jak masz tyle tabletek albo recepte zeby starczylo Ci do czwartku to spokojnie lepiej wiecej niz za małoGinekolog kazal 3 dziennie
A powiedzial co ile godzin?Ginekolog kazal 3 dziennie
Pewnie co 8A powiedzial co ile godzin?
Ginekolog kazal 3 dziennie
Nie. Tylko tyle ze 3xA powiedzial co ile godzin?
Tak mam zamiar mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze. Bo beta tydzien temu 1791 a dzis 15708 wiec pieknie rosnie ehhh obym dala radeTo pewnie najrozsadniej tak jak napisała MALAVI
No i fajenie☺. Koniecznie daj znac )Też tak planowałam wizytę, ale kontaktowałam się z moim ginem i powiedział, że rozumie wszystko jednakże skoro już biorę ten cały asortyment farmaceutyczny to zaprasza w następny piątek
No to idę
spróbuj na znanymlekarzu skontaktować się z jakima ginekologiem online, może odpowiedzą odrazuNikt nie odbiera do wielu dzwonilam. Moja mama probuje skontaktowac sie wlasnie z polozną co mam robic itp ale po duphaston i tak ide. Bardzo sie denerwuje...przeciez nie mam zadnych boli brzucha ani nic takiego
Juz sie skontaktowala moja mama w polsce ze znajomym ginekologiem i 3x duphaston i powinno byc ok. Prosze wszystkich trzymac kciukispróbuj na znanymlekarzu skontaktować się z jakima ginekologiem online, może odpowiedzą odrazu