reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

reklama
@Piernik98 kciuki, nie wiem jak to jest z progesteronem nigdy nie badalam.

W związku z tym, że mam ciągle ataki kolki dzwoniłam do gp.. powiedzial, że mam przejść na bardzo rygorystyczne dieta, 0 tłuszczu, nabiału, jajek.
Jeśli to nie pomoże to Będzie trzeba zrobić zabieg.

Powiedzcie mi jak juz biore progesteron i dzis juz zazyje 2 tabletki to to juz cos da? Mam nadzieje ze w czwartek lekarz przelisze mi dalej progesteron a nie powie ze co ma byc to bedzie bo niektorzy tacy sa...a juz mnie zmartwilo ze ostatnip jak widzial spadek nie chcial mi dac tylko kazal jeszcze raz zbadac. Powiem mu ze dzwonilam do lekarza z polski i ze po poronieniu i z takim progesteronie mam brac 3 dziennie i moze mi przepisze dalej. Mam wrazenie ze niektorzy maja na to totalnei za przeproszeniem wyje**ne.
Planuje zmienic lekarza na polaka. Daleko bede jezdzic ale w takiej sytuacji wole kogos z kims sie zrozumiem w 100% z tym ze prawdopodobnie dopiero po 3 miesiacach mozna tu ginekologa zmienic 😪

Powiedzcie mi jak juz biore progesteron i dzis juz zazyje 2 tabletki to to juz cos da? Mam nadzieje ze w czwartek lekarz przelisze mi dalej progesteron a nie powie ze co ma byc to bedzie bo niektorzy tacy sa...a juz mnie zmartwilo ze ostatnip jak widzial spadek nie chcial mi dac tylko kazal jeszcze raz zbadac. Powiem mu ze dzwonilam do lekarza z polski i ze po poronieniu i z takim progesteronie mam brac 3 dziennie i moze mi przepisze dalej. Mam wrazenie ze niektorzy maja na to totalnei za przeproszeniem wyje**ne.
Myślę że dzisiaj leki nie zacznąl aż tak szybko działać ale bierz regularnie i nic się nie stanie.

Jeśli pójdziesz w czwartek do lekarza i dalej będzie miał wyje...e to zmień lekarza

Myślę że dzisiaj leki nie zacznąl aż tak szybko działać ale bierz regularnie i nic się nie stanie.

Jeśli pójdziesz w czwartek do lekarza i dalej będzie miał wyje...e to zmień lekarza
No wlasnie nie wiem czy tak sie da go zmienic bo tutaj mozna niby ginekologa co 3 msc i jak wczesniej bym chciala gdzies indziej isc to mnie nie przyjma...

@Piernik98 kciuki, nie wiem jak to jest z progesteronem nigdy nie badalam.

W związku z tym, że mam ciągle ataki kolki dzwoniłam do gp.. powiedzial, że mam przejść na bardzo rygorystyczne dieta, 0 tłuszczu, nabiału, jajek.
Jeśli to nie pomoże to Będzie trzeba zrobić zabieg.
Ojej a mogę zapytać skąd te kolki? Przepraszam jeśli mówiłaś ale dołączyłam dopiero co a ciężko się przez ponad 200 stron przekopać żeby nadrobić.
Mam nadzieję, że dieta pomoże :)

Ja też wczoraj 4 na ranem
:o a ja śpię 8-9h w nocy a koło 14 znów mnie muli, wczoraj zasnęłam na 2h i z nocnym spaniem dalej nie miałam problemów. Dziś mnie też cały czas bierze na spanie ale walczę, nie mogę codziennie spać w ciągu dnia bo się robotą zawalę :(

reklama
Do góry