reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2020

Uspokoilas mnie 🤣🤣🤣 w ogole ja nie wiem ale ciagle chodzi mi po glowie taka mysl. Jak bylam u ginekologa w czwartek stwierdzil ciaze ale nie powiedzial mi absolutnie nic a ja na ekranie widzialam 2 czarne plamy 🤣 i kazal mi przyjsc w tym tyg na usg znowu...czy mozliwe ze to by byly blizniaki? Beta wtedy jaka ja mialam byla za mala czy beta rosnie wtedy tez w normie czy przyrasta ponad norme. Dowiem sie wszystkiego w czwartek ale kurcze jak to nie byly 2 pecherzyki to co...i czemu mi nie powidzial co tam widzi tylko ze ciaza jest a reszte powie za tydzien ze "wtedy sie wszystkiego dowiemy"...nie wiem co to mogloby innego byc...mysle i mysle caly czas o tym a lekarz nie wspomnial zupelnie nic prucz slowa ze ciaza jest...no i fotki mi nie dal..wiec nie wiem czy cos moze byc nie okej czy o co chodzic moglo 🤔
Hmm.. Co do tego nie mam pojęcia. U mnie byla tylko jedna kropka widoczna.. Hmm @martini6 jak było u Ciebie?
A mialas jakieś bliźnięta w rodzinie? To raczej przechodzi z pokolenia na pokolenie :)

reklama
Hmm.. Co do tego nie mam pojęcia. U mnie byla tylko jedna kropka widoczna.. Hmm @martini6 jak było u Ciebie?
A mialas jakieś bliźnięta w rodzinie? To raczej przechodzi z pokolenia na pokolenie :)
Gdzies tam dalej w rodzinie byly ale slyszalam ze po amtykoncepcji nieraz moze sie zdarzyc taka nadprodukcja 🤣 dowiem sie w czwartek no ale doslownie widzialam 2...chyba ze z oczami cos konkretnie mam...🤣🤣🤣 no i spokoju mi nie daje czemu lekarz powiedzial ze ciaza jest ale bez zadnych innych informacji tylko cykal foty...no albo wlasnie cos dziwnego sie dzieje i dlatego tak noc nie mowil i kazal za tydzien byc 🤔

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny ja fb też jest grupa grudniowych mam 2020 jakby ktoś był zainteresowany dołączeniem :)

Załączniki

• Screenshot_20200413-185332.png
    Screenshot_20200413-185332.png
    356,4 KB · Wyświetleń: 68
Wlasnie 2 obok siebie byly 🤣🤣🤣 nie no ja sie na 2 to nawet nie nastawiam bo bym chyba swira dostala ze strachu...tylko takie przeczucie mnie od czwartku dziwne meczy a tu jeszcze 3 dni do usg 🥵

Hahaha 😁 dalabys rade :D
Ale na pewno bedzie jeden :) moze po prostu to tak wygląda :) tak chyba wygladaja według ciaza +
Screenshot_20200413-190552.jpg

reklama
Gdzies tam dalej w rodzinie byly ale slyszalam ze po amtykoncepcji nieraz moze sie zdarzyc taka nadprodukcja [emoji1787] dowiem sie w czwartek no ale doslownie widzialam 2...chyba ze z oczami cos konkretnie mam...[emoji1787][emoji1787][emoji1787] no i spokoju mi nie daje czemu lekarz powiedzial ze ciaza jest ale bez zadnych innych informacji tylko cykal foty...no albo wlasnie cos dziwnego sie dzieje i dlatego tak noc nie mowil i kazal za tydzien byc [emoji848]
Mi też nic nie powiedział tylko że pęcherzyk jest 4mm a resztę obliczyłam sobie pownielkosci pęcherzyka ciazowego no i pow jaka wielkość endo

Do góry