młoda1994
Fanka BB :)
Witaj i wielkie gratulacje[emoji4] ja też mam nieoczekiwaną niespodziankę bo do starań mieliśmy wrócić w czerwcu 2020. 4 straty za mną w różnych tygodniach w zeszłym roku w sierpniu ciąża bezzarodkowa. Obecnie jestem w 6+5 (7tc).Cześć dziewczyny [emoji6] jestem tu nowa i mam nadzieję, że zostanę tu z Wami aż do grudnia ewentualnie dłużej [emoji6][emoji6][emoji6] jestem w 6t 3 dni od OM, test robiony w dniu spodziewanej miesiączki i od razu 2 grube krechy [emoji7] pierwsza reakcja Radość! [emoji7] Po chwili.. STRACH! w listopadzie 3 ciąża zakończyła się zabiegiem w 13 tyg bo dzidzia przestała się rozwijać [emoji25] rok wcześniej taki sam przypadek... I prawie 6 lat temu puste jajo płodowe. Więc nasze starania trwają już mega długo i mega ciężko. Od kwietnia mieliśmy byc przygotywowani do in vitro a tu taka niespodzianka [emoji3590] jeszcze nie byłam u lekarza, mój lekarz będzie w przyszłym tyg (mieszkam w UK) więc dopiero wtedy okaże się czy wszystko ok. Nie mam prawie żadnych dolegliwości prócz delikatnie bolących i powiększonych piersi i zwiększonego zmęczenia od czasu do czasu. Staram się myśleć pozytywnie ale tak naprawdę jestem przerażona [emoji58][emoji58][emoji58] trzymajcie kciuki [emoji3590]
Wiem że ciężko ale spróbuj myśleć pozytywnie a wtedy będzie wszystko w porządku[emoji3059]
Pewnie ze trzymam kciuki za każdą z nas i za siebie również.